Güncel

Güncel Haberleri

Emet’te Belediye Başkanı Hüseyin Doğan da işçilere yardım ettİ

Emet ilçesinde yapımı devam eden alt yapı çalışmalarının yanı sıra çalışmaların tamamlandığı alanlarda üst yapı çalışmaları için de yoğun bir mesai harcanıyor. Belediye Başkanı Hüseyin Doğan da son yapılan çalışmalara katılarak işçilere yardım etti.

Emet Eğriöz'den sıcak su fışkırıyor ama... Sular boşa akıyor

Emet ilçesi Eğrigöz köyünde çok sayıda yerde kaynayarak çıkan sıcak sular boşa akarken, halk bu suların değerlendirlmesini istiyor.

DSİ, Emet'teki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Emet ilçesine bağlı Kırgıl köyünde Devlet Su İşleri tarafından taşkın su koruma kanalı yapım çalışmaları sürüyor.

Emet’te yol yapım çalışması; İşte alternatif güzergâhlar

Emet ilçesine bağlı Musalar ve Küreci köyleri arasındaki yol yapım çalışmalarının 18 Eylül Pazartesi günü başlayacağı bildirildi. Valilik tarafından çalışmalar süresince alternatif olan yollar da duyuruldu.

Altıntaş ve Emet'in talepleri Bakan Yumaklı'ya iletti

Bir dizi ziyaret için Kütahyada bulunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya Altıntaş ve Emet ilçesinin talepleri iletildi.

Kaymakam Seyman köy ziyaretleri ile bölgeyi tanıyor

Emet Kaymakamı Furkan Seyman, kısa süre önce göreve başladığı Emet'te ilçeyi tanımaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

İl Genel Meclisi Başkanı Özcura, Emet’in köylerinde incelemelerde bulundu

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura, ilçelerde yapımı devam eden çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

Emet'te Yaşanan Sel Alt Yapı Çalışmalarının Önemine Dikkat Çekti

Emet’in yağmur kanallarının önemi bir kez daha ortaya çıktı

Emet-Hisarcık için büyük önem taşıyor: Kavşak çalışması devam ediyor

Kütahya'nın Emet ve Hisarcık ilçeleri için büyük önem taşıyan 35,9 kilometrelik Hisarcık-Gediz karayolunda kavşak çalışmaları sürüyor.

Emet Peyniri En güzel keçi peyniri seçildi!

Kütahya’nın Gediz ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından en lezzetli keçi peyniri yarışması gerçekleştirildi. Yarışmaya 7 yarışmacı katıldı.

Emet'te şiddetli yağış; İlçe merkezini sel aldı!

Akşam saatlerinde başlayan ve yer yer şiddetini artıran yağışlar Kütahya'nın Emet ilçesinde etkili oldu. Özellikle ilçe merkezindeki bazı sokaklarda oluşan sel görüntüleri, adeta akarsuları andırdı.

Depreme hazır mıyız? İşte Kütahya Merkez ve ilçelerde toplanma yerleri

Jeoloji Mühendisleri Odası'nın çalışması sonrasında gözler bir kez daha gözleri fay hattı geçen yerlere çevirdi.

Vali Musa Işın, Gediz’deki fuarda Emet’in standını gezdi

Kütahya Valisi Musa Işın, Gediz ilçesinde bu sene ilk kez düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarında sergi açarak yöresel ürünlerini tanıtan Emet Belediyesi’nin standını ziyaret etti.

Burası Emet-Tavşanlı yolu: Dikkat! Eski yoldan yeni yola uçarak geçmeyin

Yüklenici firma tarafından yoğun bir çalışma programı uygulanan Emet-Tavşanlı karayolunda bazı noktalarda daraltılan yollara yeterli uyarı levhalarının konulmaması vatandaşları endişelendiriyor.

Kaymakam Hasan Çiçek, Emet’e veda etti

2018 yılı Şubat ayından bu yana yaklaşık 5 buçuk yıldır Kütahya’nın Emet İlçe Kaymakamlığı görevini yürüten Kaymakam Hasan Çiçek, Eskişehir Vali Yardımcılığı görevine atanması münasebetiyle ilçeden ayrıldı. Emet halkı, Kaymakam Çiçek’i uğurlamak için bir araya geldi.

Bu proje Emet’te yapılıyor: Sizi 2 bin yıl öncesine götürecek

Kütahya’nın Emet ilçesinde hayata geçirilen proje hem ilçeye hem de Kütahya’ya önemli bir değer katacak ve iki bin yıl öncesine götürecek.

Başkan Doğan;' Halkımızın Talepleri Doğrultusunda Çalışmaya Devam'

3 Eylül Gazi Emet’in kurtuluşu bor,termal ve turizm festivalinin final gecesinde konuşan Emet belediye başkanı Hüseyin Doğan önemli açıklamalarda bulundu.

İsmail YK’ya, Emet’te yöresel keçi peyniri ikram edildi

Emet ilçesinde düzenlenen “3 Eylül Gazi Emet’in Kurtuluşu, Bor ve Termal Turizm Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı İsmail YK ve Türk halk müziği sanatçısı Belen Gökçe’ye yöresel keçi peyniri, kıl dokuma heybe içerisinde takdim edildi.

Emet halkı, mehteran eşliğinde “Kurtuluş Kortej Yürüyüşü” gerçekleştirdi

3 Eylül Kütahya’nın Emet ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda Kütahya’da, “3 Eylül Emet’in Kurtuluş Bor, Termal ve Turizm Festivali” etkinlikleri kapsamında ilçe protokolü ve halk, kurtuluş korteji gerçekleştirdi.

Toplam 2240 haber.