AK PARTİ YÖNETİM KADROLARI ANKARADA BULUŞTU

Ak parti 16 Nisan'da yapılacak olan referandum kampanyasının startını Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısı ile verdi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

AK parti, parlamenter sistemden başkanlığa geçişi öngören anayasa değişikliği teklifine ilişkin 16 Nisan'da yapılacak olan referandum kampanyasının startını Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısı ile verdi.

            Ankaradaki tanıtım toplantısına Ak parti Emet ilçe Başkanı Av.Mehmet Yağcıklı ,yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gneçlik kolları yönetimleri de katıldı.

            Kongrede partililere seslenen başbakan Binali Yıldırım;”Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u fethederken ona da 'Hayır' diyenler oldu. Gazi Mustafa Kemal'i düşünün... Samsun'a giderken ona da 'Hayır' diyenler oldu. Mütareke basını hep bir ağızdan 'Hayır' diyordu. Gazi Mustafa Kemal bunlara aldırış etmedi.Recep Tayyip Erdoğan milletvekili olamaz, muhtar bile olamaz' dediler. Millet 'Evet olacak' dedi. Recep Tayyip Erdoğan'ı milletvekili de yaptı, Başbakan da yaptı. Onlar her reformda 'Hayır' dediler. Biz her seferinde 'Evet' dedik. Yolumuza devam ettik. 2007 yılında 'Hayır siz Cumhurbaşkanı seçemezsiniz' dediler. Biz 'Seçeriz' dedik. Millete gittik, milletimiz ne dedi? 'Evet' dedi. Ve Cumhurbaşkanımızı seçtik. 'Millet Cumhurbaşkanı seçemez' dediler. Biz 'Seçeriz' dedik, milletimiz 'Evet' dedi. Cumhurbaşkanını bizzat millet kendi 'Evet' oylarıyla seçti. Biz onların 'Hayır'larına 'Evet' diyerek bugünlere geldik. Onların hayır söylemleri karşısında eğer korksaydık, çekinseydik, tarih bizden hesap sorardı, millet bizden hesap sorardı. İnanın, Allah bizden hesap sorardı.”dedi.

            Madde madde anayasada değiştirilecek konuların anlatıldığı toplantıda Kampanyanın nasıl yürütüleceği ve nelerin öne çıkacağıyla ilgili  bilgilendirme yapıldı.

 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısına katılan Emet ilçe teşkilatı ilçeye dönerek referandum çalışmalarına başladı.

 

            

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN