BİR KEZ DAHA UZMANLAR İÇİN UMUT DOĞDU

2018 Yılı isteğe bağlı iller arası yer değiştirme suretiyle atamalarda Emet devlet hastanesi genel cerrah ve Kadın doğum uzmanı yer aldı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

        2018 yılı  kurumlar arası isteğe bağlı ller arası yer değiştirme suretiyle atanma kurası ilan metni yayınlaınırken  münhal kadrolarda Emet devlet hastanesi Genel cerrah, Kadın doğum uzmanı, anestezi uzmanı yer aldı.

        Ak parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu  ülke genelinde  Psikolog, diyetisyen, ebe, anestezi - ilk acil yardım - laboratuvar - röntgen - tıbbi sekreter - toplum sağlığı teknikerleri. Aİle Hekimi - Genel Cerrahi - Kadın Doğum uzmanı  gibi alanlard ayer değiştirmek isteyenler için başvurularn yapıldığını ifade ederek;" Bu ilan şu anlama geliyor. Halen Sağlık Bakanlığına bağlı diğer illerde görev yapan bu vasıfta ki sağlı personelinde Emet'e nakil olmak isteyenler varsa (Nakil hakkına sahip olacak) başvurabilirler.31.01.2018 Çarşamba günü yapılacak kurada ilçemizi talep eden doktorlarımızın atamaları yapılabilir."dedi.

       Kavuncu ayrıca daha önce sağlık alanında 4924 uygulamasını hatırlarak;" Biz Emet ilçemizde bu sorunu aşmak için Kütahyamızda sadece Emet ilçemizde uygulanan  4924 uygulamasını getirdik. Yani Emet ilçemizde görev yapan doktorlarımız diğer il ve ilçelerimizde görev yapan doktorlarımıza oranla 2500 ila 3000 TL arasında daha fazla ücret alıyor.  Emet ilçemizin bağlantı yolları hızla yapılıyor. Zaten şirin ve insanların mutlu olabileceği ender ilçelerden birisi olan Emet ilçemiz, hızla yapımı devam eden yolları, yeni açılacak hastanesi,termal turizm zenginlikleri ile  çok daha cazip bir ilçe konumuna geliyor.  Açılan kadrolarımızın boş kalmaması için başta Kütahyalı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm doktorlarımıza buradan çağrı yapmak istiyorum.  Fiziki şartları moderleşen yeni hastanesi, çalışmaları hızla devam eden yol çalışmalarıyla kolay ulaşımı,zengin termal ve doğal güzellikleri ile  Emet ilçemizi tercih edin, başvurun. Eminiz Emet ilçemizdem çok memnun kalacaksınız “dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN