ÇOCUK DOKTORU GÖREVE BAŞLADI

Emet devlet hastanesi ne atanan Çocuk Hastalıkları Uzmanı Özkan Bozdağ görevine başladı

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet devlet hastanesi ne atanan Çocuk Hastalıkları Uzmanı Özkan Bozdağ görevine başladı.

74. dönem doktor atamalarında ilçemize açılan çocuk doktoru kadrosunda ataması yapılan Bozdağ Emet ilçesindeki görevine pazartesi itibarı ile başladı.

C sınıf Hastane statüsünde olan Emet devlet hastanesinin 5 uzman kadrosunda yaşanan eksiklikler vatandaşların tepkisini çekerken, halk sıkça tedavi için ilçe dışına gidiyordu.

73. dönem zorunlu hizmet kuralarında ilçemiz hastanesine bir genel cerrah,1 aile hekimi  birde anestezi uzmanı atanmıştı. Ataması yapılan Aile hekimi Tavşanlıda göreve başlarken Genel cerrahi uzmanımız Dr.Berkay ÇARALAN ve Anestezi Uzmanımız Dr.Bilge ŞENCAN görevlerine başlamıştı.74. dönemde ise Emet çocuk doktoru ve kadın doğum uzmanı açıklarının kapanmasını talep ediyordu. 74. dönem kura atamaları için yoğun bir çalışma sürdürülerek bu çocuk doktoru açığımız kapatıldı.

Başta Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu başkanı Kütahya Milletvekili Prof. Dr.Vural Kavuncu olmak üzere Ak parti Kütahya Milletvkilleri ve AK parti Emet ilçe teşkilatı konuyu yakından takip ederken şimdi ileçmizde uzman alanında Kadın doğum doktorumuz açığı kaldı.Doktor atamaları için emeği geçenlere teşekkür eden halkımız en kısa sürede Kadın doğum uzmanımızında atanmasını bekliyor.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN