DERNEKTEN YENİ HASTANE YÖNETİMİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneği başkanı İsmail Elmacı ve yönetim kurulu üyeleri, yeni yapılanma sonrası Emet devlet hastanesi idari personeline hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneği başkanı İsmail Elmacı ve yönetim kurulu üyeleri, yeni yapılanma sonrası Emet devlet hastanesi idari personeline hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Emet devlet hastanesinin başhekimi yeni adıyla hastane yöneticiliğine Uzman doktor Rukiye Kara atanırken, yardımcılığına Dr.Osman Çelik getirilmişti. Hastanede mali işler müdürlüğüne Mustafa Ergün,Sağlık bakım müdürlüğüne ise Güler Savaş atanmıştı. 

Dernekçe hayırlı olsun ziyareti yapılan idari kadro ile ilçede sağlık alanında ortak çalışmalar yapılması, hastane,halk,doktor arası sağlıklı iletişimin sağlanması,halkı bilgilendiren seminer,konferans benzeri çalışmalar yapılması gibi konularda istişarelerde bulunuldu.

Dernek başkanı İsmail Elmacı   özellikle yeni hastanemizin de  2018 yılında hizmete geçecek olması münasebetiyle,mevcut hastane yönetimine, Milletvekillerimize,ilçe siyasi parti temsilcilerimize ve derneğe  büyük görevler düştüğüne inandıklarını ifade ederek;” Yeni hastanemizin tıbbi malzeme ve doktor kadroları açısından donanımı halinde  bölgemizde  önemli bir eksiklik tamamlanacaktır.  Sağlıklı iletişimi ön planda tutarak, doktorlarımız, siyasilerimiz ve halkımızla beraber hep birlikte  hastanemize,doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza sahip çıkarak,eksiklerimizi tamamlamak  amacındayız. Yeni hastanemiz sadece Emet için değil, bölgemİzdeki komşu ilçelerimiz içinde sağlık adına bir umuttur.  Beklentilerin yüksek olduğu sağlık konusunda dernek oalrak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız “dedi.

Emet devlet hastanesi başhekimi Uzman doktor Rukiye Kara’da dernek ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek;” Nazik ziyaretleri için dernek yönetimimize teşekkür ediyorum. İdari personelimiz, teknik ve sağlık personelimiz ile Emet halkımıza hizmet vermeye ve hastanemizi daha  iyilere götürmek için çalışacağız “dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN