DOĞU'EMET İÇİNDE ÜLKEMİZ İÇİNDE İYİ OLACAK'

Türkiyede kurulan ve il ilçe örügütlerini oluşturma çalışmalarını sürürden İyi partinin Emet ilçe başkanı Eyüp Doğu oldu.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Türkiyede kurulan ve il ilçe örügütlerini oluşturma çalışmalarını sürürden İyi partinin Emet ilçe başkanı Eyüp Doğu oldu.

            Genel başkanlığını Meral Akşener’in yaptığı İyi parti  Kütahya il başkanlığına Hürdoğan Çelik atanmıştı. İyi parti kurucular kurulu üyesi Nihat Kula,İyi parti il başkanı Hürdoğan Çelik Emet ilçesine gelerek bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplumun herkesiminden katılımcıların yer aldığı toplantıda teşkilatlanma çalışmaları yapılırken Emet ilçe başkanlığına aday olarak Eyüp Doğu gösterildi.

            Emet halk eğitim müdürlüğünden emekli olan Doğu,genel merkez ve il yönetiminin kendilerini bu göreve layık görmelerinden dolayı teşekkür ederken;” Tüm Türkiyede olduğu gibi partimizin il ve ilçe teşkilatlarının örgütlenme çalışmaları dev    am ederken Emet ilçemiz içnide görev bize tevdi edildi. 15 asil 15 yedekten oluşan yönetim kurulu üyelerimizi oluşturma çalışmalarımız sürüyor. Daha sonra genel merkezin belirlediği tarihlerde kongrelerimizi gerçekleştireceğiz.En iyi şekilde partimizi ve ilçemizi temsil etmeye çalışacağım. İyi parti ilçemiz ve ülkemiz için İyi olacak “dedi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN