EMET'E AÇILAN 4 DOKTOR KADROSUNUN 2 Sİ BOŞ KALDI

2017-3. dönem açıktan atama kurasında Emet devlet hastanesine açılan 4 doktor kadrosundan 2 dişçi kadrosuna atama yapılırken,genel cerrah ve kadın doğum uzmanı kadroları boş kaldı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

YENİDEN ANKARA YOLU GÖRÜNDÜ

 

            2017-3. dönem açıktan atama kurasında Emet devlet hastanesine açılan 4 doktor kadrosundan 2 dişçi kadrosuna atama yapılırken,genel cerrah ve kadın doğum uzmanı kadroları boş kaldı.

            2017-3 .dönem için Emet devle thastanesinde görev almak üzere 2 diş hekimi 1 genel cerrah 1 de kadın doğum uzmanı kadrosu açılmıştı. Bugün kesinleşen atamalar ile 2 diş doktoru Emet ilçesini tercih ederken,kadın doğum ve genel cerrah alanında tercih eden olmadı.

            Açıktan atama için başta Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Vural Kavuncu olmak üzere Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan’da doktorlara çağrı yaparak Emet’i tercih etmeleri üzerine açıklamalarda bulunmuşlardı.

            İsteğe bağlı atamalarda beklenen olmazken önemli 2 branşta Emet devlet hastanesi kadroları boş kaldı. 2 Diş hekimi Seyfullah Çubuk ve Filiz Gürgan ise ilk defa atamalarda ilçemizi tercih ederek atamaları yapıldı.

            2 UZMAN KADRO İÇİN 4  GÜNÜMÜZ VAR….

            Emet gibi ilçelerde tercih yerine zorunlu hizmet kuralarına kadro açılması dolması adına önem arzediyor.  78. dönem zorunlu hizmet atamaları için münhal kadrolar 25 Aralık 2017’de yayınlanacak.

            Eğer  25 Aralıkta münhal kadrolarda Emet devlet hastanesi için bir cerrah bir kadın doğum uzmanı kadrosu açtırılamazsa, uzun bir süre daha uzman kadro doktorlarımız  açık kalacak.

            O nedenle daha önce Ankaraya giderek 2017-3 açıktan atama kuralarına doktor kadrolarını açtıran Ak parti ilçe teşkilatının en kısa sürede yeniden giderek kadro açtırmaları gerekiyor. 25 Aralık Pazartesi akşamına kadar münhal kadrolar açıklanacakken,doktor atama kuraları ise  5 Ocak’ta yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN