EMET KÖY YOLLARINA 674 MİLYON

Kütahya İl genel meclisinin sene başında yaptığı toplantılarda meclis kararıyla onaylanan köy yollarına bakım,onarım,sıcak asfalt çalışmaları başlıyor

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Kütahya İl genel meclisinin sene başında yaptığı toplantılarda meclis kararıyla onaylanan köy yollara bakım,onarım,sıcak asfalt çalışmaları başlıyor.

            Kütahya il genel meclisinde görüşülerek porgrama alınan ve geçen yıl güzergahı belirlenerek alt yapı çalışması yapılan Yağcık-Eğrigöz   yolu 3 km sıcak asfaltı ile, Bahatlar Uzunçam 1 km, Konuş 2 km onarım,2 km stablize yol, Abaş 2 km onarım ve 2 km stabilize yol  çalışmalarına başlanılıyor.Ayrıca geçen yıl  teklif edilen Katrandağı yolundada bakım ve onarım çalışmalarıda yapılacak.

            Yağcık Eğrigöz yolu sıcak sflat çalışmaları 540 milyona mal olurken, Bahatlar Uzunçam yoluna 180 milyon ödenek ayrıldı. Bu yolun geri klan kısmı Köydesten karşılanacak.

            İl genel meclisnce bu yıl köylerimizde yapılacak olan yol çalışmalarının toplam maliyeti ise 674 milyon tl.

            Eğrigöz kalesi,Eğrigöz iki taş kanyonu gibi doğa ve tarih turizmi açısından önem arzeden Eğrigöz yolumuzda bu yıl sıcak asfalt çalışmalarının tamamlanması bekleniyor

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN