EMET SAADET'BÖYLE ADALETSİZ KADRO DAĞITIMI OLMAZ'

Emet Saadet partisi taşerona kadro çalışmalarında Etimaden işçilerinin kadro dışı bırakılmasına sert tepki gösterdi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Saadet partisi Emet ilçe başkanı Mehmet Hamamcı bir basın açıklaması yaparak, kamuda çalışan taşeron işçilerin kadroya alınırken,Emet Etiborda çalışan  işçileri kapsamamasını adaletsizlik olarak değerlendirerek;” Saadet partisi olarak biz böyle bir adaletsiz kadro dağılımının karşısındayız.Bu durum kabul edilemez “dedi.

            Başkan Hamacı 5 yıldan beri hükümetin taşerona kadro vereceği söylemlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 900 bin işçinin kadroya geçireleceği açıklamarına sevindiklerini, ancak, durum netlik kazanıp,bazı kesimler dışarıda kaldıkça dağın fare doğurduğuna dikkat çekerek şunları söyledi;

            “Cumhurbaşkanımızın sevindirici açıklamarının ardından Çalışma bakanımız 450 bin kişi kadroya alınacak diye açıklama yapıyor. Emet’te Etiborda çalışan taşeron işçilerimizi kapsayıp kapsamadığını araştırdığımızda  maalesef  KİT ve BİT’lerde çalışan kardeşlerimizide kapsamadığını gördük. Saadet partisi olarak biz böyle bir adaletsiz kadro dağılımının karşısındayız. Her türlü tehlikeli toz ve dumanını yutan bu kardeşlerimize  bu kadro asla çok görülemez. Bizler teşkilat olarak hayret içindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın her dediği oluyorda taşeron konusundaki sözleri nende yerine getirilmiyor?Yıllardır taşeronlara ümit verip  sonra mahsun etmekten İktidar olarak rahatsız olmuyor musunuz?”dedi.

            Başkan Hamamcı yaşanan haksızlık karşısında Ak parti yönetimine,belediye başkanına ve Kütahya Milletvekillerinede seslenerek;” Nerede AK parti yönetimi,belediye başkanı,milletvekilleri? İnternete bakıyoruz sayın Milletvekilimizin bu konulardan haberi olmadığını paylşaıyor.Sizler meclsite ne iş yaparsınız?Yıllarıdr kangren olan yollarımız,doktorsuz hastanelerimiz,öğretmensiz okullarımız okul olmadığından Tavşanlıya taşınan bir Emet… Ama sizlerde haklısınız. Nasıl olsa Emet’ten yüzde yetmiş,seksen oy alıyorsunuz. Daha fazlasını alamayacağınıza göre çalışmaya ne gerek var? Bakınız bu millet bir çok partiyi tarihe gömdüğü gibi sizleride gömmesini bilir. Bu memleket merhum Ahmet Derinleri gördü. Hizletleri gördü.Hala arkasından Fatiha okuyorlar. Ama sizlerin Fatiha okuyanınız bile olmayacak.”dedi.

            Saadet partisi olarak işçilerin daima yanlarında olduklarını ifade eden Hamamcı;”Onun için hükümete sesleniyoruz.Taşeron işçilerin hiçbirini ayırmadan  hepsini kadroya geçiriniz..Bu insanların istikbali ile oynamayınız.Allah her zaman mazlumların yanındadır.Gelin bu mazlumların  ahını almayın. Zira sizde bilirsinizki Almayın mazlumların ahını,çıkar aheste aheste.Haberiniz olsun”dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN