EMET TAVŞANLI OTOBÜSLERİ GÜNLÜCEDEN GEÇECEK

Emet Tavşanlı karayolunda yeni açılan 7.9 km yol Günlüce köyümüzün altından geçtiği için köyde vatandaşların mağdur olmaması adına Emet hastur ca düzenleme yapıldı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet Tavşanlı karayolunda yeni açılan 7.9 km yol Günlüce köyümüzün  altından geçtiği için köyde vatandaşların mağdur olmaması adına Emet hastur ca düzenleme yapıldı.

Yakın zaman kadar belde olan ve dağınık yerleşim sebebiylede 10002den fazla vatandaşın ikamet ettiği köyümüzde Hastur Emet Tavşanlı Kütahya seferlerinde  eski yoldan geçiş sağlanacak.

Günlüce köyü muhtarı Adem İnan vatandaşlarının mağdur olmaması adına Hastur firma yetkililerinin anlayış ve düzenlemeleri için teşekkür ederken şunları söyledi; Yeni yol güzergahının hizmete açılmasıyla otobüs yolculuğu ile Tavşanlıya Emet e gitmek yeni yola duraklara kadar ulaşım mesafe olarak sıkıntı oluşturuyordu Has Tur ile yapılan görüşmeler neticesinde her gün 4 araç olarak eski yoldan başlayıp 3 durakda yolcu indirilip bindirilecek. e Rağbet olması durumunda her Tavsanlı Emet yolcu otobüsünün köy içerisinden geçerek vatandaşımızın mağduriyetinin giderilmesi konusunda anlaşma sağlandı.
Köyümüzde 3durak noktası belirlendi, en kısa zamanda duraklar yapılacak.
İlgi ve alakalarından dolayı Hastur firma işletme sahibi  Barbaros Karaosmanoğlu kardeşime teşekkür ederim...”dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN