ETİ MADEN İŞLETMELERİNDE DEĞİŞİM

Etimaden işletmeleri genel müdürlüğünde değişim.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Eti Maden İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü  olarak atanan Sn. Serkan KELEŞER 14.03.2017 tarihi itibariyle görevine başladı.Etimaden işletmeleri genel müdürü Elmas Yaşar Bostancı  yerine atanan KELEŞER genel müdür olarak atandı.

Uzun süre İBB-UGETAM AŞ Genel Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürüten Serkan Keleşer, 10.03.2017 tarih 30003 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan üçlü kararname ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müşaviri olarak, 14.03.2017 tarihi itibari ile Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına vekaleten atandı.

Serkan Keleşer, 1972 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi (İ.T.Ü), Makine Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümünden 1994 yılında mezun oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi (İ.T.Ü), Fen Bilimleri Enstitüsü, Makine Mühendisliği Anabilim dalında 2000 yılında Yüksek Mühendis unvanı aldı. Yıldız Teknik Üniversitesi (Y.T.Ü), Fen Bilimleri Enstitüsü, Makine Mühendisliği Anabilim dalında doktora çalışmasına devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN