Emet Termal Resort Haberleri

Emet Termal Resort Haberleri

Emet Golden Grass Otel Hizmette

Mülküyeti Emet belediyesine ait termal tesislerde devir işlemleri tamamlanırken ismide değişen tesisler faaliyete geçiyor.

Hakemler ve Gözlemciler Sezona Moralli Girdi

TFFHGD Kütahya Şubesi ve Kütahya İl Hakem Kurulu, Kütahyalı hakem ve gözlemciler için Emet’te muhteşem bir sezon açılışı programı tertiplendi.

Müsiad Kütahya Ve Manisa İl Yönetimleri Emet İlçesindeydi

MÜSİAD Kütahya ve Manisa şubeleri iller arası dayanışma ve ticareti geliştirme toplantısı Emet termal resortta yapıldı

Emet İlçesinde Termal ve Alternatif Turizm Geliştirme Eğitimi

Zafer Kalkınma Ajansı finans destekli Emet Belediyesi-Emet Termal Turizmi Sürdürülebilir Alternatif Turizm Gelişim eğitimi sürüyor.

Emet Termal Otel Sezonu Açtı

Emet Termal Otel, yeni dönemde hizmet vermeye başladı

Emet Termal Resort'a Güvenli Turizm Sertifikası

Emet ilçesinde, Karaderili Şirketler Grubuna bağlı olarak faaliyet gösteren Emet Termal Resort ve Spa Otel'e, 'Güvenli turizm sertifikası' verildi.

Emet Termal Otel Olağanüstü Tedbirler Alınarak Hizmete Açıldı

Emet ilçesinde, korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle 3 aydır kapalı olan Emet Termal Resort Spa İşletmesi, tüm önlemler alınarak hizmet vermeye başladı.

Emet Belediyesi Serasını Kuruyor

Emet belediyesince mülkiyeti Emet belediyesine ait Emet termal resort tesisleri arkasındaki alanda sera kurma çalışmalarına başladı.

Milletvekili Erbaş' Emet'i Gelişimi İçin Çalışıyoruz"

Emet ilçesini ziyaret eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Muhtarlar ve STK temsilcileriyle Emet Termal Resort Otel'de bir araya geldi

Kaymakam Çiçek'Eğitimde Gençlerimiz, Turizmde İlçemizin Geleceği İçin Çalışıyoruz'

Kütahya ve ilçeleri basın mensupları ile Emet termal resort Emeti hatun salonunda bir araya gelen Emet Kaymakamı Hasan Çiçek ilçede Kaymakamlık olarak eko turizm ve eğitim adına yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Doğan'Görevimizi Yaparken Hakk'ın ve Halkımızın Rızasını Gözetiyoruz'

Kütahya ve ilçeleri basın mensupları ile Emet termal resort Emeti hatun salonunda bir araya gelen Emet belediye başkanı Hüseyin Doğan, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından bugüne kadar yapılan çalışmalar,devam eden projeler ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kütahya Ve İlçeleri Basın Mensupları Emet İlçesindeydi

Kütahya Gazeteciler Cemiyetine bağlı Kütahya ve ilçeleri basın mensupları , Emet termal resort’ta Emet kaymakamı Hasan Çiçek ve Emet belediye başkanı Hüseyin Doğan ile basın toplantısında bir araya geldi.

Emet Termal Otelde Yeni Yıl Yoğunluğu

Emet ilçesinde yeni yıla sayılı günler kala 250 yatak kapasiteli, 97 bin metrekare doğa içerisinde ki Kütahya Emet Termal Resort Otel'de yoğunluk yaşanıyor.

KÜLTÜR BAKANLIĞI SANATÇILARI EMET'TE KONSER VERDİ

3 Eylül etkinlikleri kapsamında Ankara radyosu sanatçıları Doğukan Öztürk ve Yıldız Çam Emet ilçesinde bir konser verdiler.

BAYRAM ÖNCESİ TERMAL TESİSLERE YOĞUN İLGİ

Emet termal resort müdürü Ramazan Sezer Kurban bayramı nedeniyle doluluk oranlarının yüzde 93'e ulaştığını söyledi.

KAPLICALAR CADDESİ AYDINLANACAK

Emet Belediyesince işletilen Kaynarca ve Osmanlı Hamamı ile, Emet termal resort tesislerine inen caddede kaldırım genişletme ve aydınlatma çalışmaları başladı.

VALİ TORAMAN;SİZİN DERDİNİZ BİZİM DERDİMİZ

Kütahya Valisi Ömer Toraman Kütahya ilçelerinde mevcut çalışmalar ve sorunların yerinde tespiti adına başlattığı ilçe gezilerine Emet ilçesinden başladı. Emet ilçesinde mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Vali Toraman talepleri tek tek dinleyerek ilgili birimlere çözümleri adına direktifler verdi.

EMET MHP İFTARINDA MİLLETVEKİLİ ERBAŞ BAŞKANLAR VE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Emet Milliyetçi Hareket partisi ilçe başkanlığınca düzenlenen ve Mhp Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ında katılım ile gerçekleştirilen iftar programı Emet termal resortta gerçekleştirildi.

EMET TERMAL SAĞLIK'TA İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

Emet ilçesinde termal sağlık ve kültür turizmi bir arada yapılıyor ve bölge turizmi gün geçtikçe hareketleniyor.

EMET KAPLICALARI ŞİFA DAĞITIYOR

Emet ilçesindeki termal tesisler şifa dağıtmaya devam ediyor.

ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE HASAN HOCA UNUTULMADI

Emet Kaymakamı Hasan Çiçek'inde katıldığı gecede kısa bir süre önce kaybettiğimiz Hasan Hiüseyin Pınar hocamız unutulmadı.

TALAS ,TÜRKİYE TERMAL KAYNAKLARDA AVRUPA BİRİNCİSİ

Karaderili Şirketler Gubu Ceo'su Tevfik Talas, sağlık turizminin yükselişinin süreceğini kaydetti.

TERMAL TURİZMİN HEDEFİ ORTADOĞU

Karaderili şirketler grubu ceosu Tevfik Talas Emet termal resortta gazetecilerle bir araya geldi.

BAŞKAN KOCA BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Emet belediyesinde çalışan işçi ve memur personeli aileleri ile birlikte Emet termal resortta düzenlenen iftarda bir araya geldi.

ŞAMPİYON BURSA İNEGÖLSPOR

Emet Termal Otel'in katkılarıyla 2 gün süren Emet Kick Boks Bahar Turnuvası'nda, 12 ilden 170 sporcu mücadele ederken şampiyon Bursa İnegölspordan çıktı.

EMETTE KİCK BOKS HEYECANI SÜRÜYOR

Kick Boks Federasyonu Kütahya İl Temsilciliği düzenlenen Boks Bahar Turnuvası, Emet ilçesinde yapılırken Milletvekili Şükrü Nazlı açılışa katıldı.

MİLLETVEKİLİ İSHAK GAZEL EMET İLÇESİNDEYDİ

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Emet Termal Otel’de Sivil Toplum Kuruluşları ile yapılan toplantıda, Emet’in sorunları hakkında istişarelerde bulundu.

EMETE 1 YILDA 110 BİN TURİST ZİYARET ETTİ

Termal cenneti Emet ilçesinde 85 binEmet termal resortta olmak üzere 2017 yılında 110 bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği açıklandı.

EMET AK PARTİ KADIN KOLLARI KONGRESİ YAPILDI

Emet Ak parti Kadın kolları 5. olağan kongresi bugün Emet termal resort Emeti hatun salonunda gerçekleştirildi.

YOSUN HAVUZU ŞİFA DAĞITIYOR

Emet ilçesindeki Emet Termal resort ta bulunan yosun havuzunun cilt, deri, eklem, bel ağrıları ve romatizma hastalıklarına iyi geldiği belirtildi.