Şükrü Nazlı Haberleri

Şükrü Nazlı Haberleri

Emet’te oğlaklar podyuma çıktı

. Gazi Emet Yöresel Ürünler ve El Sanatları Festivali çerçevesinde keçi üretimini teşvik etmek amacıyla “Oğlak Güzellik Yarışması" düzenlendi.

EMET VE BÖLGE HALKI HIDIRELLEZ ŞENLİKLERİNDE BULUŞTU

Geleneksel Emet Yeniceköy Tahtalı Hıdırellez şenlikleri yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

ŞÜKRÜ NAZLI’DAN İLÇEMİZE ZİYARET

Bir önceki dönem AK parti Kütahya Milletvekili olan, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölge Koordinatörü Şükrü NAZLI Emet ilçemizdeydi.

NAZLI ,;EMET BİZİM İÇİN ÖNCELİĞİ OLAN İLÇELERİMİZDENDİR

Bir dönem önce Ak parti Kütahya Milletvekili olan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölgesi Koordinatörü Şükrü NAZLI Emet ilçesindeydi.

EMET VE HİSARCIK GENÇLİK MERKEZLERİNE 11 MİLYON TL BAKANLIKÇA ONAYLANDI

Ak parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı Emet ve Hisarcık ilçelerine yapılacak gençlik merkezlerinin 11 milyon tl ödeneğinin genel müdürlük ve bakanlıkça onaylandığını açıkladı.

GÖNCEK KÖYÜ HALKI PANKARTLA SESİNİ DUYURMAK İSTEDİ,AMA...

Emet Kabaklar köyü yangınında zarar gören 495 hektar alanda yapılan çalışmalar için vali ve milletvekilleri bölgeye akın ederken Göncek köyünün pankartlı talebi vardı.

UZUNÇAM-BAHATLAR YOLUNDA SONA DOĞRU

Emet ilçesinde İl Özel İdaresi imkanlarıyla yapılan ve yaklaşık 2 milyon TL'ye mal olan 8 kilometrelik Uzunçam-Bahatlar köyü gurup sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindiği açıklandı.

EMETTE KİCK BOKS HEYECANI SÜRÜYOR

Kick Boks Federasyonu Kütahya İl Temsilciliği düzenlenen Boks Bahar Turnuvası, Emet ilçesinde yapılırken Milletvekili Şükrü Nazlı açılışa katıldı.

BAŞKAN DOĞAN;GAZİEMET HALKI HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR

Ankarada partilerinin grup toplantısına katılan ve daha sonra Ak parti Kütahya Milletvekilleri ile bir araya gelerek ilçede yapımı devam eden projelerin takibini gerçekleştiren Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan çalışmalar ile ilgili bilgilendirme açıklaması yaptı.

KÜTAHYA VE İLÇELERİNDE EMNİYET BİNALARI YENİLENİYOR

Ak parti Kütahya Milletvekilleri ortak bir basın açıklaması yaparak aralarında Emet emniyet amirliği hizmet binasınında bulunduğu yeni emniyet binaları hakkında kamuoyunu bilgilendirdiler.

NAZLI 2018 YATIRIM YILI OLACAK

2018 yılında 85 Milyar TL daha fazla ödenek ayrıldığını bu artışın Kütahya ya büyük artılar katacağını ifade eden AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı,Emet hastanesinin 2018 yılında hizetme geçeceğini söyledi.

MİLLETVEKİLİ NAZLI EMET’TE

Ak parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı bir dizi etkinliğe katılmak için hafta sonu Emet ilçesindeydi.

ETİMADENİN MERKEZİ EMET OLMALI

Ak parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı Eti madne işletmelerinin merkezinin Emet olması gerektiğini bakanlığa ve Cumhurbaşkanlığına lettiklerini ifade etti.

BOR REZERVLERİ İÇİN ERDOĞAN'A DOSYA

Ak parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı Afyon Ak parti istişare toplantısında içerisinde Emet bor rezervlerinin eonomiye kazandırılması adına projelerinde ulunduğu dosyayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunduklarını ifade etti.

NAZLI;” 2300 ÇALIŞANI İLE EMET BOR GÖZBEBEĞİMİZ”VİDEOLU

Ak parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Emet ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

ANADOLU AVRUPA’YA KÜTAHYA ÜZERİNDEN BAĞLANACAK

Ak parti Kütahya Milletvekilleri Prof.Dr.Vural Kavuncu,Şükrü Nazlı,İshak Gazel ve Ahmet TAN ortak bir basın açıklaması yaparak yol çalışmaları hakkında bilgi vererek Anadolu'nun Avrupaya Kütahya üzerinden bağlanacağını belirttiler.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK KAMU YATIRIMI EMET’E

AK Parti Milletvekili Şükrü Nazlı , bu yıl Emet ilçesine 500 milyon tl lik yatırımlarla Türkiye’nin en büyük kamu yatırımlarının gerçekleştirileceğini ifade etti

BAŞKAN YAĞCIKLI "SİMAV YOLUMUZ HAYIRLI OLSUN"

Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı bölgemiz adına büyük önem arz eden Simav yolu ikmal ihalesinin yapıldığını söyledi.

KÜTAHYA MİLLETVEKİLLERİNDEN HİSARCIK'A DOĞALGAZ MÜJDESİ

Ak parti Kütahya Milletvekilleri ortak bir basın açıklaması yaparak Hisarcık ilçesine doğalgaz müjdesi verdiler.

EMET GENÇLİK MERKEZİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Kütahya Ak parti Milletvekili Şükrü Nazlı’nın geçen hafta ilçemizi ziyaretinde vrdiği merkezde bir gençlik merkezi müjdesi ile ilgili çalışmalar başladı

MİLLETVEKİLİ NAZLI EMET’E GENÇLİK MERKEZİ MÜJDESİYLE GELDİ

Kütahya Ak parti Milletvekili Şükrü Nazlı parti ilçe teşkilatınca düzenlenen bir dizi etkinliğe katılmak için Emet ilçesindeydi.

NAZLI;"EVET,İLE BİR DEVİR KAPANACAK"

Kütahya Net ve Gazi Emet yazı dizisi için Ak parti Kütahya Milletvekili Şükrü NAZLI,referandumda NEDEN EVET diyeceğini yazdı.

ETİMADENDEN KÜTAHYASPORA 400 BİN TL

AK Parti Kütahya Milletvekili M.Şükrü Nazlı 2016 Aralık ayı içerisinde Eti Maden Genel Müdürlüğü nezdinde yaptığı görüşmeler sonrasında Kütahyaspor’a 100 bin TL’lik destek sağladı. Şükrü Nazlı son olarak 2017 yılı için de 300 bin liralık desteğin verileceğini söyledi.

KÜTAHYA YOL ÇALIŞMALARI YAKIN TAKİPTE

Ak parti Kütahya Milletvekilleri Prof.Dr.Vural Kavuncu, Şükrü Nazlı,İshak Gazel ve Ahmet Tan Kütahya ve ilçeleri yol çalışmaları hakkında bilgi verdiler.