GAZİEMET İLKOKULUNDAN eTWİNNİNG PROJESİ

Emet ilçesi Gazi Emet İlkokulu'nda Better Together 'Birlikte Daha İyi' adlı eTwinning projesiyle öğrencilere Web 2.0 araçlarını kullanmanın öğretilmeye başladı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Okulun İngilizce öğretmeni Seda Kamar, Türkiye'nin birçok ilinden okulların katıldığı Better Together "Birlikte Daha İyi" adlı eTwinning projesiyle birlikte öğrencilerine Web 2.0 araçlarını kullanmayı öğretiyor.

Öğretmen Seda Kamar, projenin öğretmenler arasındaki iletişimi ve işbirliğini güçlendirmeyi, İngilizce öğretiminde teknoloji kullanımını yaygınlaştırmayı ve web 2.0 araçlarını derse dahil edip aktif bir şekilde kullanmayı amaçladığını söyledi.

Kamar, "Proje kapsamında öğrenciler, teknoloji ile okul yaşamlarını buluşturarak, hem öğrenmede sürekliliği ve kalıcılığı artırmaktalar, hem de teknoloji dünyasına adım atmaktalar. Proje çerçevesinde Gazi Emet İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri her ay bir web 2.0 aracıyla hem görsel hem işitsel materyaller hazırlayarak gelişimlerine katkı sağlamaktalar. "Kodlama, wordart, learningapss, quizlet" yapılan ve derslerimizde uygulanan çalışmalardan sadece birkaçı. Proje öğrencilere büyük bir motivasyon sağlamakta ve projeye katılım gittikçe artmaktadır" dedi.

Web 2.0 araçlarını kullanarak ders etkinliği hazırlayan öğrenciler de çok eğlendiklerini dile getirdiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN