Güncel

Güncel Haberleri

Emet Peyniri En güzel keçi peyniri seçildi!

Kütahya’nın Gediz ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından en lezzetli keçi peyniri yarışması gerçekleştirildi. Yarışmaya 7 yarışmacı katıldı.

Emet'te şiddetli yağış; İlçe merkezini sel aldı!

Akşam saatlerinde başlayan ve yer yer şiddetini artıran yağışlar Kütahya'nın Emet ilçesinde etkili oldu. Özellikle ilçe merkezindeki bazı sokaklarda oluşan sel görüntüleri, adeta akarsuları andırdı.

Depreme hazır mıyız? İşte Kütahya Merkez ve ilçelerde toplanma yerleri

Jeoloji Mühendisleri Odası'nın çalışması sonrasında gözler bir kez daha gözleri fay hattı geçen yerlere çevirdi.

Vali Musa Işın, Gediz’deki fuarda Emet’in standını gezdi

Kütahya Valisi Musa Işın, Gediz ilçesinde bu sene ilk kez düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarında sergi açarak yöresel ürünlerini tanıtan Emet Belediyesi’nin standını ziyaret etti.

Burası Emet-Tavşanlı yolu: Dikkat! Eski yoldan yeni yola uçarak geçmeyin

Yüklenici firma tarafından yoğun bir çalışma programı uygulanan Emet-Tavşanlı karayolunda bazı noktalarda daraltılan yollara yeterli uyarı levhalarının konulmaması vatandaşları endişelendiriyor.

Kaymakam Hasan Çiçek, Emet’e veda etti

2018 yılı Şubat ayından bu yana yaklaşık 5 buçuk yıldır Kütahya’nın Emet İlçe Kaymakamlığı görevini yürüten Kaymakam Hasan Çiçek, Eskişehir Vali Yardımcılığı görevine atanması münasebetiyle ilçeden ayrıldı. Emet halkı, Kaymakam Çiçek’i uğurlamak için bir araya geldi.

Bu proje Emet’te yapılıyor: Sizi 2 bin yıl öncesine götürecek

Kütahya’nın Emet ilçesinde hayata geçirilen proje hem ilçeye hem de Kütahya’ya önemli bir değer katacak ve iki bin yıl öncesine götürecek.

Başkan Doğan;' Halkımızın Talepleri Doğrultusunda Çalışmaya Devam'

3 Eylül Gazi Emet’in kurtuluşu bor,termal ve turizm festivalinin final gecesinde konuşan Emet belediye başkanı Hüseyin Doğan önemli açıklamalarda bulundu.

İsmail YK’ya, Emet’te yöresel keçi peyniri ikram edildi

Emet ilçesinde düzenlenen “3 Eylül Gazi Emet’in Kurtuluşu, Bor ve Termal Turizm Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı İsmail YK ve Türk halk müziği sanatçısı Belen Gökçe’ye yöresel keçi peyniri, kıl dokuma heybe içerisinde takdim edildi.

Emet halkı, mehteran eşliğinde “Kurtuluş Kortej Yürüyüşü” gerçekleştirdi

3 Eylül Kütahya’nın Emet ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda Kütahya’da, “3 Eylül Emet’in Kurtuluş Bor, Termal ve Turizm Festivali” etkinlikleri kapsamında ilçe protokolü ve halk, kurtuluş korteji gerçekleştirdi.

Toplu Sünnet ve Kulak Delme Şenliği yapıldı

Kütahya’da, “3 Eylül Emet’in Kurtuluş Bor, Termal ve Turizm Festivali” etkinlikleri kapsamında Emet belediyesince toplu sünnet ve kulak delme şenliği gerçekleştirildi.

Emet Kaymakamı Çiçek; Emet'in kurtuluş günü için mesaj yayınladı

Emet ilçesinde 5.5 yıl görev yaptıktan sonra Eskişehir Vali Yardımcılığı görevine atanan ve ilçedeki görevinde son günlerini yaşayan Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, 3 Eylül Emet'in kurtuluş günü için kutlama mesajı yayımladı.

Emet CHP Teşkilatında Başkan İnci güven tazeledi

Kütahya'da CHP Emet ilçe kongresi bugün gerçekleştirilirken mevcut başkan Musa İnci yeniden başkanlığa seçildi.

Emet’in yardım eli Kenya’ya ulaştı

Emet ilçesinde faaliyet gösteren İHH Şubesi, Kenya’nın Kakamega şehri Butere-Ebubele bölgesinde bir içme suyu kuyusu açtırarak bölge halkının hayrına vesile oldu.

Emet'te doğalgaz paniği yaşandı!

Emet ilçe merkezinde devam eden altyapı çalışmalarında patlayan doğalgaz borusu korkuya neden oldu.

Emet'te yollar sıcak asfalt olacak

Emet ilçesinde alt yapı çalışmaları merkez caddelerde devam ederken, Emet belediye başkanı Hüseyin Doğan, şehir merkezi ve giriş çıkış yollarının sıcak asfalt yapılacağını açıkladı.

Emetli gençler Dumlupınar Şehitliği’nde

Emet Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği program kapsamında 68 Emetli genç Dumlupınar Şehitliğine ziyarete gitti.

Emet'te 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

30 Ağustos zafer bayramımızın 101. gurur yılındayız

“Gazi Emet” kurtuluş gününü festivalle kutlayacak

3 Eylül, Kütahya’nın Emet ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılında gelenekselleşen törenle kutlanacak

Toplam 2231 haber.