Güncel

Güncel Haberleri

KAYMAKAM ARSLAN ;MESLEĞİMİN DOĞUMUNU EMET’TE YAPTIM

Emet ilçesinde kaymakamlık yaptığı dönemde Türkiye'de yılın yöneticisi seçilen Halis Arslan Emetliler dayanışma ve kalkınma derneği 1. Kütahya il istişare toplantısının onu rkonuğuydu.

BAŞKAN KOCA YATIRIMCI GELSİN BELEDİYE HİZMET BİNASINI İSTESİN VERMEYE HAZIRIZ

Toplantıda konuşan Emet belediye başkanı Mustafa Koca Anadolunun özelliklerini kaybetmeyen nadir yerleşim yerlerinden birisi olan Emet’in kalkınması için geleceği hep birlikte planlamanın önemine değindi

ELMACI TÜRKİYE’NİN NERESİNDE OLURSA OLSUN TÜM EMETLİLERE ULAŞACAĞIZ

Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneği başkanı İsmail Elmacı Dernek olarka ülkenin dört bir yanındaki ve yurt dışındaki Emetli hemşehrilerine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

DÖRT BİR YANDAN EMETLİLER KÜTAHYA'YA AKIN ETTİ VİDEO

Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneği 1. Kütahya il istişare toplantısında Emet’in siyaset,bürokrasi ve iş dünyasındaki temsilcileri bir araya geldi.

ÇAVDARHİSARDAN GEÇİŞE UFAK YOLCU ARAÇLARINA İZİN VERİLMİYOR

Hisarcık-Emet-Çavdarhisar-Kütahya güzergahında yolcu taşıma krizinde Çavdarhisar ilçe trafik komisyon yetkililerinden açıklamalar geldi.

ÇAVDARHİSAR İLÇE TRAFİK KOMİSYONUNDAN SKANDAL KARAR

Çavdarhisar ilçe trafik komisyonu nun geçiş iznini ret ettiği güzergahta Hisarcık,Emet ve köy halklarının Çavdarhisardan Kütahyaya yolcu otobüsleri ile ulaşımı engellendi.

ORMAN HAFTASINDA TOPRAKLAR FİDANLARLA BULUŞTU

21 Mart Dünya Ormancılık Haftası kapsamında Emet Orman İşletme Müdürlüğünce düzenlenen fidan dikme etkinliği kapsamında 10 bin fidan toprakla buluştu.

MEMLEKET İÇİN BU PAZAR KÜTAHYADAYIZ

Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneği organizasyonunda çeşitli illerde ve merkez Kütahyamızda görev alan Emetli bürokrat ve işadamı hemşehrilerimiz; Emet’ten gelecek olan yerel yöneticiler,Parti başkanları STK ve oda başkanları, dernek yönetimi ile hafta sonu Kütahyada buluşuyor.

GÖNÜL GÖZLERİ BİR

Emet ilçesinde Milli eğitim bünysesinde öğretmen ve santral memuru olarak görev yapan görme engelli personeller Emet Kaymakam vekili Hasan Çiçek ve Emet belediye başkanı Mustafa Koca’yı makamlarında ziyaret ettiler

KAYMAKAM ÇİÇEK’TEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ZİYARET

Emet ilçe Kaymakam vekili Hasan Çiçek 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma haftasında şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

HERŞEY ONLARIN DUALARINI KAZANMAK İÇİN

Emet belediye başkanı Mustafa Koca 18-24 Mart Yaşlılar haftası münasebetiyle yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etti.

ÖĞRENCİLER ÇANAKKALE RUHUNU YAŞATTILAR

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümünde Çanakkale şehitleri Kütahya’nın Emet ilçesi Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen törenle anıldı.

ÇANAKKALE RUHUNU CEVİZDERESİNDE YAŞADILAR

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümünde Çanakkale şehitleri Emet ilçesinde düzenlenen törenle anıldı.

KAYMAKAM ÇİÇEK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

İlçemiz Kaymakam vekilliğine atanan Hasan Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken,Çiçek te iade i ziyaretlerini de sürdürüyor

GEL GİT ANKARA KAÇ SAAT?

Emetbor işletmesinde müdür değişikliğine gidilirken 2. 10 işçi alımı için mülakatlar pazartesi başlıyor.

ESNAFLARDAN AFRİN’E ZEYTİN DALI

Emet Esnaf Kefalet kooperatif başkanı A.Kadir Ekmekçioğlununda katıldığı organizasyonda81 il 960 EKK başkanı esnaflarla birlikte sınırdaydı.

EMET ANADOLU İHL’DEN AFRİNE DUALI DESTEK

Emet Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencileri Çanakkale ve Afrin şehitleri için okudukları hatimin duasını Emet jandarma komutanlığında askerlerle birlikte gerçekleştirdi.

BOR MADENLERİ İÇİN BU İDDİA ORTALIĞI KARIŞTIRIR

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Varlık Fonu’nun portföyündeki değerli kamu kurumlarını yabancılara teminat gösterip yol, köprü ve havalimanı projelerine kaynak bulmaya çalıştığına işaret etti.

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 97. YILI

12 Mart İstiklâl Marşının Kabulünün 97. Yıldönümü ve Mehmet Akif ERSOY’ u Anma Günü,Emet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nde kutlandı.

Toplam 2231 haber.