KAVUNCU' EMETİMİZ BU HİZMETLERİ HAKEDİYOR

Ak parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu,yol,sağlık, ve temiz içme suyu çalışmaları ile Emet'in sorunlarının tek tek giderilmeye çalışıldığını söyledi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Orman ve Su işleri bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Emet göleti temel atma törenlerinde konuşan Ak parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu,yol,sağlık, ve temiz içme suyu çalışmaları ile Emet2in sorunlarının tek tek giderilmeye çalışıldığını söyledi.

 

Programda Ak parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu halka hitap etti. Kavuncu,son doktor atamalarında Emet ilçesine 4 doktor atamasının yapıldığını, belirtiken, eksik kalan doktor kadrolarının tamamlanması içinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Kavuncu ayrıcıa Emet Simav yolunun ihalesinin tamamlandığını,Emet KYK yurdunun ise önümüzdeki aylarda ihalesi yapılacağı müjdesini verdi.

Emet’in  özellikle yaz aylarında kuraklık sebebiyle içme sularında arsenik görülmesi sebebiyle Emet göletine ayrı bir önem verildiğini beyan eden Kavuncu;”Emet ilçemiz halkıyla beraber her zaman devletimizin yanında yer almış ve bor madeni gibi önemli madenleri ile ülkemize katkılar sağlamıştır. Bizlerde sayın Bakanımıza Emet halkının içme suyu ihtiyacının aciliyetini aktardık. Emette  dağımızda öyle bir suyumuz varki, arıtmadan dializ hastalarına bile verebiliriz dedik, Bu suyu Emet’e getirmek istediğimizi söyledik.Sağolsunlar jet hızıyla Emet göletimizin plan projeleri,istimkaları tamamlanarak bugün temel atma aşamasına geldik. Emetimize hayırlı olsun “dedi.

 

            Kavuncu yeni anayasa referandum sürecinede değinerek;” Erdoğan için değil,herdoğan çocuk için  EVET diyoruz. Bakınız Türkiyede ortalama hükümet ömrü 16 ay… Buradaki muhtarlarımıza bile sorsak,16 ay görev kabul etmezler. 16 ayda ne yapılabilir ki? İşte görüyorusunuz istikrarla,güçlü bir hükümetle bugün Kütahyamıza tesis üstüne tesis katıyoruz.16 Nisanda biz inanıyoruzki Emetli hemşehirlerimiz de Evet oyları ile istikrara, büyüyen Türkiye’ye evet diyecekler “dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN