MİLLETVEKİLİ NAZLI EMET'E GENÇLİK MERKEZİ MÜJDESİYLE GELDİ

Kütahya Ak parti Milletvekili Şükrü Nazlı parti ilçe teşkilatınca düzenlenen bir dizi etkinliğe katılmak için Emet ilçesindeydi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Kütahya Ak parti Milletvekili Şükrü Nazlı parti ilçe  teşkilatınca düzenlenen bir dizi etkinliğe katılmak için Emet ilçesindeydi.

Referandum çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatı ile beraber,esnaf ziyareti yapan ve Emyo anfisinde genç kürsüde gençlerle buluşan        Milletvekili Nazlı Emet’ede kısa sürede faaliyete geçecek olan bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

Milletvekili Şükrü Nazlı,Belediye başkanı Mustafa Koca,Ak parti Emet ilçe başkanı Av. Mehmet Yağcıklı  ve Emet ak parti teşkilatları ile birlikte Emet belediyesinin en alt katında bulunan  depoyu gezdi.

Geçmiş yıllarda  içerisinde bulunan 15’ten fazla  dükkan ile  iş hanı olarak kullanılan ve halen belediye deposu olarak kullanılan alanın  restorasyon ve tadilatla merkezde gençlerin kullanabileceği bir gençlik merkezi olarak kullanılması sağlanacak.

Gençlik ve spor bakanlığından gerekli olurların alındığı ve kısa sürede başlayacak olan Gençlik merkezi içerisinde gençler için masa tenisi,bilardo salonu, okuma salonu,bilgisayar salonu, sosyal ve kültürel faaliyet alanları  yapılacak.

Emet ilçesi Hisarlık mevkiinde yapımı için ayrılan ve arsası bakanlığa devredilen gençlik merkezi projesinin aynen devam edeceğini belirten Milletvekili Nazlı;” Emet büyük gençlik merkezi yapılırken, gençlerimizin merkezde bulunan bu salonda da sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını gidermelerini amaçlıyoruz. Belediyemizin en alt katında bulunan bu geniş salon gençlerimiz için kısa sürede faaliyete geçirilecek. Bakanlığımızdan  konu ile ilgili gerekli girişim ve olurlar alınmıştır.Gerekli tadilat, restorasyon ve yapıma hemen başlanarak  bu alanı geçlerimizin kullanımına açacağız “dedi.

 Emet ziyaretlerinde Emyo anfisinde gençlerle söyleşi yapan, sanayi esnafları, şehir merkezindeki esnafları gezen Milletvekili Nazlı 16 Nisanda neden evet dediklerini vatandaşlarla paylaşıp destek istedi.

Ziyaretlerinde Emet sakatlar derneğinide ziyaret eden Nazlı akşam ise AK parti Emet ilçe teşkilatı ile birlikte köy gezileri referandum çalışmalarına katıldı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN