ORMANLARDAN SONRA ŞİMDİDE EMET HALKI YANIYOR!

Emet devlet hastanesinden Ydus sınavlarını kazanan genel cerrah Dr Berkay Çaralan, ve tayini çıkan diş dokturu Levent Küçüksaraç ayrılıyor.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

YAN DAL (YDUS) KAZANAN GENEL CERRAHIMIZ GİDİYOR

            73. dönem devlet yükümlülüğü atamalarında  28 Şubat 2017 de ilçemize atanan genel cerrahi uzmanımız Dr.Berkay ÇARALAN’ın   Ydus sınavlarını kazandığı için ilçeden ayrılacağı öğrenildi.

            18 Nisan’da  göreve başlayan doktorumuz, Yan dal uzmanlık sınavlarını kazanınca  2 aya kadar görev yaptığı ilçemizden ayrılacağı bilgisi edinildi. İlçemizde 7-8 ay gibi kısa bir süre görev yapmış olacak olan Dr Çaralan’ın ayrılması ile Kadın doğum uzmanımızdan sonra genel cerrah kadromuzda boş kalacak.

MEMLEKET’TE DİŞÇİDE KALMIYOR?

          Emet devlet hastanesinde tek diş doktoru olarak uzun zamandır hizmet veren Dr. Levent Küçüksaraç’ın tayini çıktı.

             İlçemizde uzun süredir görev yapan Dr. Küçüksaraç’ın memleketi Konya’ya tayini çıktı. Diş dokturumuzun hastanemizden ayrılması ile birlikte ilçe devlet hastanesinde diş dokturumuz da kalmıyor.

            Son dönemlerde doktor kadro eksiklerini tek tek doldurulurken, çeşitli sebeblerle  yine kadrolarda sıkıntı yaşanmaya başlanıyor.

            Emet devlet hastanesinde genel cerrahtan sonra diş doktorumuzunda ayrılacka olması ile, hastanede, diş çekimi ve ameliyat yapılamayacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN