Milli İrade Tecelli Etti - A.Kadir Ekmekçioğlu

Milli İrade Tecelli Etti


Milli irade ulusun hiçbir baskı altında kalmaksızın isteğini ortaya koyması.
TDK ‘ya göre ulusların temel hak ve özgürlüklerinden mahrum kalmadan,kendini yönetmesine milli irade denir.
Uzun bir süredir seçim ortamı yaşadık.Bu süreçde her ne kada az da olsa bazı hırçınlıklar,tatsız olaylar yaşadık.Keşke bunlar hiç olmasaydı.
Hayırlısı ile aylardır süren seçim sonuçlandı.Millet iradesi tecelli etti  seçim ikinci tura kaldı.Haliyle ülkemiz de on beş gün daha partiler bu seçimi kazanmak için mücadele edecektir.Yine alan çalışmaları yapacaklardır.Yine bol keseden vaatlerde bulunacaklardır.Bu çalışmalar eskiye göre biraz gergin geçebilir.Lütfen buna fırsat vermeyelim.Her zaman yazdığım ve savunduğum gibi seçimler bitecek yine bizler her zaman yüz yüze bakacağız.Neşede ve tasada beraber olacağız.
Hülasa Cenabı Allah ülkemiz için ne hayırlı ise onu bizlere bahşetsin.

KADER
Geçen hafta kalp krizi sonucu vefat eden, canım torun Mustafa Istan kaybettik.Acımızın tarifi yok.Bu olay bir kader ve alın yazısıdır.Buna inanıyoruz.Allah kimseye böyle bir alın yazısı yazmasın.İmanın temel şartlarından biriside kadere inanmaktır.Bizlerde buna inanıyoruz.
Bu acılı günümüzde acılarımızı paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.
İlçemizde çok küçük yaşlarda gençler motosikletleri ile ilçede cirit atıyor. Çok zaman aşırı sürat de yapıyorlar. Mazallah her an için ölümlü kazalar yaşanabilir. Buradan bu gençlerin ebebeyinleri;ya çocuklarınızı ikaz edin.Yoksa ileride ahhh keşke demeyelim.
DOĞAMIZI KORUYALIM
Önümüzdeki haftadan itibaren hava sıcaklıkları artışa geçecek.Bu nedenle gerek tarım alanlarımızda gerekse piknik ve orman alanlarımızda ateş yakmayalım. Yakmak zorunda kaldığımız ateşleri yakarken gerekli önlemleri alalım. İşimiz bittiğinde ise ateşleri iyice söndürelim. Yoksa doğamızı yok ederiz.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
06Nis

Bizede Bu yakışırdı

18Şub

Emet Gündemi

27Oca

Acı Gerçekler

14Ara

Körükçüler!

30Kas

Heyecan Dorukta