İlk Hibe, Vali İlçe Ziyareti Ve Foto Şaka! - Ercan Kolku

İlk Hibe, Vali İlçe Ziyareti Ve Foto Şaka!


KAÇIRDIĞINIZ KEÇİLERİ TOPLADIM GETİRİYORUM!

    Bir kerede olur de olumlu düşün be kardeşim… Ön yargılı olma…
    Her zaman demiyormuyuz, markalaştırmak lazım; Emet pidesini, kebabını, ve dahi sarı otunu,dağ suyunu vs vs…
    İşte Emet belediyesinin şuan yapmak istediklerinden biride bu… Meşhur Emet pidesinede asli lezzetini veren Keçi peyniri markalaştırarak üretimini artırmak…
    Bunun içinde  yapmış projeyi, kapmış parayı…Ne kaybedilir? 
    Belirli kriterlede ki en önemlisi de bu işi meslek edinmiş ama sermayesi kısıtlı üreticiye  hayvan desteği sağlayarak üretimi artırmak.  Verilecek hayvan karşılığı alınan sütü Yarış koop. deki hazır mandrada peynire dönüştürmek… Cevizdere şirketi vasıtası ile de ülkenin dört bir yanına pazarlamak….
    Şahsım adına ilçemdeki iki ayaklı keçilerin aksine bu keçi projesini destekliyor ve canı gönülden başarılı olmasını istiyorum. Hatta aynı yöntemle ilçemizde apart tesisler yapımınında düşünülmesi gerektiği fikrimi belirterek, başta Emet Kaymakamı Hasan Çiçek ve Emet belediye Başkanı Hüseyin Doğan olmak üzere Umut Işık hocama  Ahmet Mülayime ilçem halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum .
    NOT ; Marka önemli… Bazen ürünün önüne geçen marka isimleri çok çok önemli.Ozaman beyin jimnastiği yaparak Emet keçi peynirine çarpıcı bir marka isim bulmak için beyin jimnastiği yapmaya ne dersiniz?Önerilerinizi sosyal medyadna ve dahi watsap hattımıdna 05442296955 bize iletebilirsiniz…
    

VALİ ÇELİK YENİ YAZICIOĞLU OLABİLİR


EMET TARİHİ HANININ ARDİYE GÖREVİ GÖREREK HAN-I YAĞMA SI/

TELEFON DİREKLERİNE KUŞLAR KONAMASIDA ÜZERLERİNDE TAVUKLAR GEZİYOR!
    Kütahya Valisi Ali Çelik’in ilçemiz ziyaretini takipte nedense aklıma rahmetli Valimiz  Recep Yazcıoğlu geldi. 
Kaderi benzemesin sayın valimizin sorunları dinleyip geçmekten öte, çözmek adına girişimleri, samimi açıklamaları,mizah anlayışı ile sıcak kanlılığı iz bırakarak gitti.
Kütahya’ya atandığı itibaren  cep telefonu ile rahatça ulaşılabilen, sosyal medyadan sorun ileten vatandaşalara  dönüş yaparak kısa sürede çözüm sunan,Vali Çelik’in  Uşaklı olarak aile büyüklerinin doğum yerlerinin nüfus kağıtlarındada Kütahya yazmasının hakkını veren çalışmalar ortaya koyuyor.
Emet ziyaretlerinde de yoğun bir program gerçekleştiren  Vali Çelik,  Kaymakamlığımızın,belediyemizin, stklarımızın ,muhtarlarımızın taleplerini dinleyip, çözüm için telefonlarla görüşüp,notlar aldırarak  takipte kalacğaı izlenimi verdi. Hani amiyane tabirle inşallah,maşallahlarla geçiştirmedi…
    O sebeple yoğun program içerisinde bizlerde  ekstra taleplerde bulunmayalım dedik… Yerel  basını gerek gazetelerden ve gerekse gazetelerin internet sitelerinden yakınen takip ettiğini bildiğimiz valimizden bizlerinde birkaç talebi var.
        Kütahya bölgesinde belki en eski tarihe sahip Emet hanı’nın istimlak ve restoresi bir hayli yüksek memblalarda. Bunu yerel  yönetimlerin kaldırması güç görünüyor. İl kültür müdürlüğü vasıtası ile sit alanı ilan edilmiş Emet han’ı istimlak edilerek,Eskişehir atlı han  misali turizme kazandırılabilir. Kültür varlıklarını koruma adına, hertarafı sit yapan devletimizin valisinin asıl korunmaya ve gelecek nesillere aktarılmaya ihtiyacı olan Han’ın yağmalanmasına izin vermemeli ve Kütahya kültür mirasına kazandırmalı diye düşünüyoruz…Sayın Çelik Han-ı Yağmaya son verebilir!
        2. si Sayın Valimizin geldiği 11. Bin kusur nüfuslu ilçede telgraf tarihe karışsada, telefon ve internet telleri yerlerde gezdiğinden kuşlar değil,üzerlerine tavuklar konduğunu hatırlatnka isteriz. Türk Telekom’Un Emet’in bir TÜRK ilçesi olduğu hatırlatılırda, ilçeye gönderilirse tamamen bir telefon ve internet sıkıntısını yerinde görmelerini sağlamalarını talep ediyoruz.
    Sayın Valimize ilçemize ziyaretleri için teşekkür ederken, ilçede bıraktığı izlenimlerle samimi anlamda beklentileri üst seviyelere çıkarttığını ifade etmek istiyorum.
    
FOTO ŞAKA-  FOTO ŞAKA - FOTO ŞAKA –FOTO ŞAKA

Vali Çelik İl genel meclisi üyemiz İsmail Elmacı’ya anlatıyor;” Sakin olalım.Sakin sakin konuşup sorunlarımızı birlikte çözelim. Bağırıp çağırmakla sonuç alamayız…”

Elmacı,”asit tank kazaları,acaba sülfirik asit çevreye zarar verirmi? Asit akıntıları espey deresinden nereye gider?”   Bunları aktarmıştır mutlaka…
  Sayın valimiz Elini yumruk yaparak sanırız güç birliği, Etimadenin ülkeye katkısı, ülke menfaatleri ,çevresel kirlilik için gerekli tüm tedbirlerin alındığı konularını aktarmıştır mutlakada resme bakınca heleki resimde Elmacı olunca şöyle dedide sanabiliriz;
    “Bak Elmacı,kodummu oturturum…Bağırıp durma, varsa sorun hep birlikte çözeceğiz…”

 

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
06Nis

21 GÜN KONUŞURUZ!

18Şub
28Oca

Muhtarlar Emet Survivor'da

17Oca
17Ara