BAZILARINA MÜBAH OLAN BAZILARINA KABAHATTİR! - Hasan Kurnaz

BAZILARINA MÜBAH OLAN BAZILARINA KABAHATTİR!


Kimsenin kimseye kızma hakkı nedir ne değildir bilemem.
Bizim kendi yerli insanımız da (esnaf,işci ,memur) Tavşanlıya acil ve her zaman hastaneye tabikide gider,Çocuğu daha iyi yerde okusun diye Tavşanlı okullarını tercih eder.Dershane eğitimi için yıllarca yine buraya yol çizer.
Menkul gayri menkul ev araba almaya,arıza tamiri ve yedek parça almaya Tavşanlıya gider.

Her türlü inşaat malzemesi,pazar,market, bayram ve düğün alış verişi hatta gecenin bir saati hususi yemek yemeye Tavşanlıya gider.Haliyle iş aramaya çalışmaya da gider.Gerektiginde esnaf ve halkina umumi fayda ve yardim maksatli talebe gider.

Ondan sonrada oturup konuştu mu ! kendisinin hiç bir şeyden haberi olmaz..Tavşanlı konulu herseye mudahil ve karşı olur..

Tabiki bazı esnaf da,Emet te satacağı malıTavşanlıdan alır, halka satar ama kendisinden başkası gitti mi veya aldı mı çokda hoş karşılamaz.
Aynen Emetteki bazı marketlerden,esnaf bakkal kardeşlerimizin de alış veriş yapıp,halkın yaptığına haklı olarak bozulduğu gibi...

İşte bazılarına mubah olan bazılarına kabahattir.

Soruna değişik açılardan yaklaşmakta fayda mı var ? Hakli kim haksiz kim,hata ne ? yada nasıl olmali,tesbite düzeltme ekleme çıkarma ne olmalı bilemem ama kırmadan dökmeden...

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
17Oca

Mızrak Çuvala Sığar mı?

28Ekm

Çınarlar ve Oh Dala!

20Nis

Ramazan Geldi ' Hoş' geldi!

07Nis

Emet Dayanamaz Patlar Valla!

08Mar

Hey Gidi Günler Hey!