YENİCEKÖYE BU HAMAM YAKIŞACAK

Emet Kaymakamlığınca yıkılarak yeni ve modern bir tesise dönüştürülen Yeniceköy hamamlarında sona yaklaşılıyor.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet Kaymakamlığınca Günlüce dereli hamamları,Eğirigöz iki taş kanyonu çalışmaları ve ilçe kütüphanesine ahşap okuma salonu çalışmaları yanında,bir süredir yapımı devam eden Yeniceköy hamamıda modern bir kimliğe bürünüyor.

Emet kaymakamlığı ve Yeniceköy muhtarlığınca yürüten çalışmalar kapsamında  eski hamam yıkılarak yeni ve modern bir hamam inşa ediliyor.

Tek katlı  içersinde ve dışarısında 2 havuzun bulunduğu hamamın etrafıda taş duvarlarla örülüyor. İçerisinde modern soyunma ve dinlenme odaları,,oturma grupları,engelli vatandaşlar için lavabo ve duşlarında bulunduğu hamamda uzun süredir yoğun bir faaliyet gösteriliyor.

Emet kaymakamı Mahmuthan Arslan tarafından inşasının her aşaması yakınen takip edilen  hamam yeniceköy termal sularının değerlendirilmesine büyük katkı sağlayacak.

Yeniceköy muhtarı Akın Gürkan 38 ila 48 derece arasında değişen 5 kaynağın buluştuğu alanda inşa edilen modern hamamlarının yöre halkının gözdesi olacağını belirterek şunları söyledi;”Emet kaymakamlığımızın çalışmaları ile Yeniceköy hamamlarımız günün şartlarına uygun,ve daha etkin bir kullanılır hale getiriliyor.İlçe kaymakamımız sayın Mahmuthan Arslan’’ında yakınen ilgilendiği hamamımız hızla büyüyor.Amacımız Kurban bayramında yeni hamamızı halkımızın hizmetine açmak. Hamamlarımızı komple moderleştiren kaymakamımıza Köy halkım ve bölge halklarımız adına teşekkür ediyorum “dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN