Güncel

Güncel Haberleri

Emet’te Karayolları ekiplerine yangın eğitimi verildi

Emet ilçesinde Emet belediyesi İtfaiye amirliğince Karayolları ekiplerine olası yangınlarla mücadele konularında teknik bilgi verildi.

Emet ADD’de görev değişimi

Atatürkçü Düşünce derneği Emet şubesinde 16 yıldır ilçe başkanlığı görevinde bulunan Erol Usta sağlık problemleri nedeniyle başkanlığı bıraktı.

Emet'te 10 Binden Fazla İnsanı İletişimsiz Bırakmadılar

Emet ilçesi Yeniceköy tahtalı mevkiinde her yıl düzenlenen Hıdrellez şenliklerine binlerce insan akın ederken Türkcell, takviye verici ile halkın kesintisiz iletişimi için sahadaydı.

Şehir İçi Yaya Geçitleri Yenilendi

Emet Belediyesi ekipleri tarafından ilçede yoğun olarak kullanılan caddelerin üzerinde bulunan yaya geçidi çizgileri yenilendi.

Emetli Hafızlar birinci oldu

Kütahya il Müftülüğünce hazırlanan 2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle; Din Görevlileri arasında düzenlenen Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları tamamlandı.

Bölge Müdürü Akan Emet’te

İller bankası Eskişehir bölge müdürü Mehmet Akan Emet'te yapımı devam altyapı ve sorgun göleti arıtma tesisi çalışmaları incelemek üzere Emet ilçesine geldi.

Emet Gençlik Derneğinde Devir Teslim

Emet ilçesinde faaliyet gösteren gençlik derneğinde yapılan kongre sonrası yeni yönetim, eski yönetimden görevi düzenlenen törenle devraldı.

Başkan Koca; ‘Halkın Malı Sahipsiz Değildir’

Emet belediye başkanı Mustafa Koca belediye denetleme komisyonu ve birim müdürleri ile Emet belediyesi Şelale sosyal tesislerinde incelemelerde bulundu.

Emet Kaymakamı Seyman’dan partilere ziyaret

Emet Kaymakamı Furkan Seyman, ilçede bulunan siyasi partilere ziyaretler gerçekleştirdi.

Emet Belediyesi ve Dağ Suyu Vakfı 13 Çeşme İçin Atakta

Emet ilçesinin vazgeçilmezleri arasına giren ve Su vakfı vasıtası ile yıllardır hizmet veren Emet dağ suyu çeşmelerinde alt yapı çalışmalarında zarar gören çeşmeleri Emet belediyesince bakıma alınıyor.

Emet Belediyesinde şeffaflık makamdan başladı

31 Mart yerel seçimlerinde MHP’den Emet belediye başkanı seçilen başkan Mustafa Koca mazbata alıp göreve başladığı gün makam kapısını söktürdü.

Emet'te şehidimiz unutulmadı

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe Yıldırım Harekatı’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Asan’ın şehadetinin 3. yılında dualarla anıldı.

Bu kavşağın akıllanmaya niyeti yok!

Emet ilçe girişindeki akıllı kavşakta sıkça kazalar olmaya devam ederken vatandaşlar kavşakta yeni bir çalışma yapılmasını istiyorlar.

Türkiye'de bir ilk; Sosyal yoksunluk projesi hayata geçiriliyor

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, sosyal projelere hızla başlıyor.

Emet Belediyesinden ‘Bir güzellik hikayesi’

Emet belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı gereği Emet esnaf odası ile de protokol imzalayarak, yaşlılarımıza ve engelli vatandaşlarımıza evde bakım ve temizlik hizmeti sunacak.

Gazi Emet'in tarihi zaferinin yıldönümü

Emet Cevizdere Zaferi'nin 102. Yıl dönümü nedeniyle Cevizdere Şehitleri Anıtı önünde bir program düzenlendi.

Emet'te bir hayal gerçek oluyor

Emet belediyesince İller bankası vasıtasıyla yapımı devam Emet alt yapı, içme suyu, kanalizayon, isale hattı, su depoları, arıtma tesisleri projesinde test aşamasına gelindi.

Sadece şu 3 ilden Emet’te yaşayan yok'

Adrese dayalı nüfus kayı sistemi verileri açıklanırken Nisan ayında doğum yerine göre ikamet edilen il verileri de yayınlandı.

Tapu çalışanının ölümü Emet'i yasa boğdu

9 gün önce beyin kanaması geçiren tapu müdürlüğü işçisi Himmet Varol (44) Emet Umutlu köyünde defnedildi.

Toplam 2251 haber.