Emet MYO'da 132 Öğrenci Mezun Oldu
Kütahya Dumlupınar Üniversitesine bağlı Emet meslek yüksek okulundabugün diploma ve kep töreni düzenlenirken 132 öğrenci mezun oldu.
PROGRAMA GENİŞ KATILIM
Emet Meslek Yüksek okulu yerleşkesinde gerçekleştirilen törenlere Kütahya Dumlupınar Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ,Emet Kaymakam vekili Muhammed Samet Bahar ,Emet belediye başkan yardımcısı Ömer Erdoğan, İlçe Jandarma komutanı İsa Çobankaya, İlçe emniyet müdürü Ayhan Öz, MYO müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mezut Yazı, bazı parti ve STK temsilcileri, öğrenci velileri ve akademik kadro katıldı.
BAŞARILAR DİLEDİ
Protokol konuşmalarında halka ve öğrencilere seslenen Rektör Kızıltoprak, Kütahya olarak merkez ve ilçelerde öğrencilerin sağlıklı bir şekilde eğitimlerini tamamlayarak mezun etme ve hayata hazırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Öğrencilerin de hedeflerini daima yüksek tutmalarını isteyen rektör Kızıltoprak aileleri de tebrik ederek öğrencilere hayatlarında başarılar diledi.
KEP ATTILAR
Törenlerde okul birincisi olan Kevser Çaka'da konuşmasında eğitim hayatında kendilerine destek olan akademik kadro, öğrenci arkadaşları ve halka teşekkür ederken, güzel anılar biriktirdikleri Emet'ten mezun olmanın mutluğunu yaşadıklarını ifade etti. Çaka'nın Okul mezuniyet kütüğüne künyesini çakmasının ardından öğrenciler hep birlikte kep attılar.