TKDK İL MÜDÜRÜ EMET'TE

Kütahya Tkdk İl müdürü İhsan Kaymak ilçemizdeydi

Kütahya Tkdk İl müdürü İhsan Kaymak ilçemizdeydi. Emet esnaf odasında düzenlenen bir dizi etkinliğe katılmak için ilçemize gelen Kaymak sanayi esnafımızla bir araya gelerek yeni dönem hibe projeleri hakkında bilgilendirdi.

Emet esnaf odası başkanı Abdullah Ünal, ziraat odası başkanı Sami Yüksel ve Emmar aş yöneticisi Zeki Gedikoğlu ile birlikte EMMAR'ım köprücekte faaliyete geçirmek üzere olduğu orman ürünleri atölyesini gezen il müdürü Kaymak,daha sonra yeni sanayi kooperatiflerini gezdi.

Emet yeni anayi kooperatifince yapımı süren 87 dükkan yapım inşasını gezen il müdürü Kaymak daha sonra sanayi kahvesinde sanayici esnaflarımzla bir araya geldi. Burada yeni dönem TKDK hibe ve projeleri konusunda esnaflarımızı bilgilendiren Kaymak, TKDK'nın kentte kurulduğu 2013 yılında beri 497 projeyle sözleşme imzalandığını, bu projelerin yatırım tutarının 109 milyon 912 bin 706 lira olduğunu, toplam 61 milyon 577 bin 679 lira olan hibe ödemelerinin sürdüğünü, bu güne kadar ise 483 projeye 46 milyon 749 lira hibe ödemesi yapıldığını söyledi.

Kaymak üretici v eyatırmcı esnafın yanlarında olduğunu belirterek projeler hazırlayarak esnafların bu imkanlardan faydalanmaları için çalışmalar yürtütklerini ifade etti.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR