Emet Belediyesi Haberleri

Emet Belediyesi Haberleri

Emetliler merakla bekliyor ! 32 apart yapımı gerçekleşecek mi?

Emet belediye başkanı Mustafa Koca bundan önceki döneminin son aylarında Emet büyük hamam mahallesinde belediyeye ait arazi üzerinde konuşlandırılacak 32 apart için teknik şartnameler hazırlanarak ihaleye çıkarmıştı.

Emet'te Süt'ün Zaferi

Emet'te Süt'ün Zaferi: Modern Tesislerde Üretim Başlıyor

Market, Kasap ve Fırınlarda denetim!

Emet Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri tarafından ilçede bulunan market, kasap ve fırınlarda; fiyat, son kullanma tarihi, gramaj ve hijyen denetimleri sürdürülüyor.

İtfaiye Haftasında Minikler İtfaiyeci Abileri İle Buluştu

25 Eylül- 1 Ekim İtfaiye haftası nedeniyle Emet Gülten Dayıoğlu Anaokulu ve Beyaz Zambak Anaokullarında minikler itfaiye mesleğini tanıdı.

Emet Halkı Birlik ve Beraberlik İçin Buluştu

Emetliler Emet Belediyesi ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla düzenlenen anlamlı hayır organizasyonunda buluştu.

Emet Belediyesinden Termal Otel Açıklaması

Emet Belediye Başkanlığından bir basın açıklaması yapılarak Termal Tesis Kira İşletmecilerinin açıklamalarına cevap verildi.

Renkli ve Cıvıl Cıvıl Bir Kutlama

Emet'te 2024-2025 eğitim-öğretim yılının açılışı ve İlköğretim Haftası kutlama programı, 3 Eylül İlkokulu'nda düzenlendi.

Emet Termal Tesisleri Ruhsat Olmadığı İçin Mühürlendi

Emet ilçesinde bulunan Termal Otel ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlendi.

Emet'te 3 Eylül Finali Konserlerle Yapıldı

3 Eylül Gazi Emetin kurtuluşu bor termal ve turizm festivali finali Kültür bakanlığı sanatçılarının yer aldığı konserlerle sona erdi.

Sünnet Çocukları Konvoyun Tadını Çıkardı

3 Eylül Gazi Emet’in kurtuluşu bor ve termal turizmf estivali kapsamında topul sünnet şöleni düzenlenirken, çocuklar için konvoy, ve aileler için yemek verildi.

Emet’te tarihi gün!

Emet ilçesinde ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıldönümünde 13 yıllık çalışmalar sonrası sağlıklı içme suyu açılışı gerçekleştirildi.

Emet’te kurtuluşun 102. Yıldönümü kutlamaları törenle başladı

Gazi Emet’in kurtuluşunun 102. Yıldönümü düzenlenen programlarla kutlanmaya başladı.

Emet Belediyesiyle İlk Küpelerini Taktılar

3 Eylül Gazi Emet’in kurtuluş Bor, termal turizm festivali etkinlikleri kapsamında Emet belediyesince geleneksel hale getirilen toplu sünnet ve kulak delme şöleni gerçekleştirildi.

Arıtma Tesislerinde İlk Testler Tamam

Emet ilçesi Sorgun mevkiinde yapımı tamamlanan arıtma tesisinde ilk test çalışmaları başlatıldı.

Emet'te 10 Çocuk SÜnnet Ettirildi

3 Eylül Gazi Emet'in Kurtuluşu ve Bor ve Turizm Festivali çerçevesinde, Emet belediyesince geleneksel hale getirilen Toplu sünnet şöleni ve Kulak delme etkinliği başladı.

Minikler Zafer Kupası İçin Ter Döktü

Emet belediyesi futbol okulu takımı ile Simav Altay futbol okulu 10 yaş minikler takımları zafer kupasında karşı karşıya geldi.

Emet Sanayi Sitesi'nde Yol Sorunu Çözülüyor

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, ilçenin önemli noktalarından biri olan Sanayi Sitesi'nde başlatılan geniş kapsamlı parke taşı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Emet Termal Otelde Yeni Hukuk Mücadelesi

Emet ilçesinde yer alan Termal Otelde yeni gelişmeler yaşanıyor. Yeni bir Hukuk Mücadelesi başlarken bundan sonra beler olacağı merak ediliyor.

Kaza Yapan İtfaiyecilerden güzel haber

Emet belediyesi itfaiye amirliğine ait 43 LL 158 plakalı arazöz yangın dönüşü frenlerinin boşalması sonucu kaza yapmıştı.

Emet'te yangından dönen İtfaiye aracı takla attı

Emet ilçesi Ömerfakı köyü Düşecek arası çıkan yangına müdahele için sahaya giden ekipler, kontrol edilen yangının ardından ilçeye dönüşte takla atarak kaza yaptı.

Emet’te Yatırımlar Devam Ediyor

Emet-Hisarcık Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi’nin ilk yatırımcılarından biri olan Sima Porselen, yatırımlarını genişletmeye devam ediyor.

Tavşanlı’dan Emet’e ziyaret

Tavşanlı belediye başkanı Ali Kemal Derin beraberindeki heyet ile Emet belediye başkanı Mustafa Koca’yı makamında ziyaret etti.

Emet Termal Otel Sözleşmesi Fesh mi Edilecek?

Emet ilçesinde bulunan otelde olağanüstü gelişmeler yaşanabilir.

Başkan Koca’dan iki fabrika müjdesi

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Emet-Hisarcık sanayisinde 2 firma ile anlaşma sağlanarak tapuların verildiğini ve fabrika yapımlarının hemen başlayacağını müjdesini verdi.

Başkan Koca Okullar Caddesine El Attı

Emet içesi okullar caddesinde yapılan ve sürücüler kadar vatandaşlardan da bazı aksaklıklar nedeniyle sıkça eleştiri alan caddeye belediye el atıyor.

Hasta Vatandaşın yardımına Zabıta Yetişti

Emet ilçe pazarında fenalaşan vatandaşa ilk müdahele zabıtadan

Emet Hanı Yağma Olmasın!

Emet belediyesince bir önceki dönem 500 bin TL’ye kamulaştırılan ve restoresi için il özel idaresine takas yollu devredilen Emet hanında hiçbir çalışma gözlenmemesi endişelendiriyor.

Emet Meydanı lavanta kokacak

Emet ilçesinde belediye tarafından havaların ısınması ile Hükümet Meydanı'ndaki havuzlarda bakım, onarım ve lavanta dikim çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Doğan; 140 Milyon Borç Devraldık, 780 Milyonluk Yatırım Yaptık”

Bir önceki dönem Emet belediye başkanı olan AK parti Emet il genel meclisi üyesi Hüseyin Doğan kamuoyunda çok konuşulan belediye borçları hakkında basın açıklaması yaptı.

Hepimiz engelli adayıyız, asla yalnız değiliz

Emet Belediyesi 10-16 Mayıs Engelliler haftasını bir dizi etkinlikle dolu dolu geçirdi.