Güncel

Güncel Haberleri

BAŞKAN KOCA;BİZ BİRLİKTE EMET, BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ

15 Temmuz Şehitleri anma,demokrsi ve milli birlik günde halka hitap eden Emet belediye başkanı Mustafa Koca 365 gün önce yapılan hain saldırıyı asla unutmadıklarını,ve unutulmasınada asla müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

KAYMAKAM ARSLAN;İSTİKLAL MARŞINI ANLAYAMAYAN HAİNLER

15 Temmuz sehitleri anma,demokrasi ve milli birlik gününde Emet halkına hitap eden Emet kaymakamı Mahmuthan Arslan, 15 Temmuz gecesi İstiklal Marşını yıllarca okumuş ama,içeriğini ve anlamını anlayamamış vatan hainlerine gerekli dersin verildiğini ifade etti.

YAĞCIKLI; HAİNLERE BAYRAĞIMIZIN GÖLGESİ HARAM OLSUN

15 Temmuz Şehitleri anma,demorasi ve milli birlik gününde halka hitap eden Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı "Devletimizi yıkmaya çalışan vatan hainlerine bayrağımızın gölgesi haram olsun dedi.

EMET MİLLİ BİRLİK İÇİN MEYDANA İNDİ

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde Emet halkı protokolüyle,köyleriyle,çoluk,çocuk,kadınlarıyla Emet demokrasi meydanındaydı.

4. TOKİLERDE YAPIM İHALESİ EYLÜLDE

Emet belediyesince toplu konut idaresi başkanlığı vasıtası ile yapılacak olan 4.toki konutlarının proje çizim çalışmalarının devam ettiği, ağustos sonu genel müdürlüğe iş tesliminin ardndan Eylül ayında yapım ihalesine çıkacağı bildirildi.

15 TEMMUZ MİLLİ BERABERLİK GÜNÜ İÇİN MEYDANLARA ÇIKIYORUZ

15 Temmuz şehitleri anma,demokrasi ve milli birlik günü Emet ilçesinde yoğun bir programla demokrasi nöbetlerine başlıyor.

TELEKOMDAN SONRA ELEKTRİKTE TAŞIMALI HİZMETE DÖNÜYOR

Emet ilçemizdeki OEDAŞ'ın abonelik işlemleri ve abonelerin elektrik ödemelerini yaptığı OEPSAŞ bölümü önümüzdeki günlerde Tavşanlı ya alınacağı öğrenildi.

EMETTEN 62 ÜNİTE KAN BAĞIŞI

Emet ilçesinde 62 ünite kan bağışı yapıldı

YARIŞ KÖYÜ HALKI DERTLİ

Yapımı devam eden Emet Çavdarhisar yolunda yol inşaatını yapan firmanın hafriyatlarını vatandaşların tarla alanlarına dökmesi Yarış köyü halkının tepkilere neden oluyor.

EMET'TE 15 TEMMUZ ANMA PROGRAMI ŞEHİTLERİMİZİ ZİYARETLE BAŞLADI

Emet Kaymakamlığı 15 Temmuz demokrasi şehitlerini anma haftası etkinlikleri Emet cevizdere şehitliğinde yapılan dualarla başladı.

LEVHA VE KAPI NUMARALARI DEĞİŞİYOR

Emet geneli 287 ader levha direği,287 adet sokak 461 cadde ve sokak levhası,6540 adet kapı numarası levha çakım işlemleri Emet belediyesi fen işleri ekiplerince gerçekleştiriliyor.

EMET GÖLETİNDE İŞLER YOLUNDA

Emet sorgun mevkiinde yapımı devam eden Emet göleti nde işler yolunda

VALİ NAYİR TELEFON TEL VE DİREKLERİ SIKINTISINA EL KOYDU

Kütahya valisi Ahmet Hamdi Nayir Kütahya ve ilçelerindeki yıkık ve sarkan telefon direk ve kabloları için telekomdan çalışma beklediklerini ifade etti.

EMET BELEDİYESİNDEN HAŞERELERLE MÜCADELE

Emet belediyesi yaz aylarının gelmesi ile birlikte Sivrisinek lavrası, Karasinek ve Kenelerden korunmak üzere ilçe genelinde ilaçlama çalışması başlattı

DERE MAHALLESİNDE SU SIKINTISI

Dere mahallesinin bazı semtlerinde yaşanan su sıkıntısı sürerken,ekipler su kaçağını arıyor.

KURT KAPANI” FİLM ÇEKİMLERİ EMET’TE YAPILACAK

Sinema teknik ekibi ve film oyuncularından Yusuf Atala Emet belediye başkanı Mustafa Koca’yı makamında ziyaret ederek başta Yeniceköy Tahtalı mevkii olmak üzere Emet’te çekilecek film için lojistik destek talebinde bulundu. Emet ilçesine sıkça gelerek termal tesislerde kaldıklarını ifade eden Atala, Emet ilçesinde film çekimleri için doğal set ortamlarının zengiliğine dikkat, Kurt kapanı filmi için Ağustos başında çekimlere başlayacaklarını belirtti. Belediye başkanı Mustafa Koca’da Emet’in tanıtımı için her tür etkinliğe gerekli desteği sağladıklarını ifade ederek; “Sinema filmlerinde yöremizin,doğal güzelliklerimiz ve kaynaklarımızın yer alması mutlaka etkin bir tanıtıma fayda sağlayacaktır.Halen ülkemizde dizi veya film çekimleri ile ünlenmiş bir çok kasabamız bulunmaktadır. Emet ilçemizde de ilk defa gerçekleştirilecke olan film çekimleri için belediye olarak elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

EMET'TE BAYANLARDAN YÜZME KURSUNA İLGİ

Emet halk eğitim müdürlüğünce açılan yüzme kurslarında 243 bayan yüzme öğreniyor.

EMET'TE EBABİL KUŞU

Son günlerde Türkiye’nin değişik bölgelerinde görülen 'ebabil kuşu'nun izine son olarak Emet ilçesinde rastlandı.

EMETLİ VEKİL İMAM KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Ramazan Bayramı tatili dönüşü için Emet'ten yola çıkan Mehmet Güngör trafik kazasında hayatını kaybederken eşi yoğun bakımda tedavi görüyor.