Bizede Bu yakışırdı - A.Kadir Ekmekçioğlu

Bizede Bu yakışırdı


GÜNÜN SÖZÜ: Seçim bitti.Şimdi birlik zamanı.
Bir yerel seçimi daha geride bıraktık.Bu seçim döneminde ilçemizde tüm siyasi partiler belediye başkanı,belediye meclisi,il genel meclisi adayları ile centilmence mücadele ettiler.Seçim döneminde partilerin alan çalışmalarında da gayet güzel ve centilmence hareket etmeleri takdire şayandı.Sözün özü bize bu yakışırdı dedirtti.Aynı mücadele muhtarlık seçimlerinde de yaşandı.Bunun mimarları olan partileri ve adaylarını tebrik ediyorum.
Her seçimlerde olduğu gibi bazı yalakalar oy vermediği halde kazananların peşine takılırlar. Ortamı da germeğe başlarlar. Bunlara asla itibar etmesinler.
Şimdi seçim sathında, mitinglerinde ilçemiz için vaatlerde bulunanlar bunları gerçekleştirmeliler. İlçemiz için halk ile iç,içe elle vererek yıllardır kan kaybeden ilçemiz için çalışmalılar.İlçemize yeni yatırımlar yapılarak,iş sahaları açarak ilçemizden göçün önlenmesi için elbirliği yapalım.Görevleri esnasında sen bize oy verdin veya vermedin gibi kutuplaşmalara mahal vermesinler. Onları da kazanmayı yeğlesinler.
MERHUM DEMİREL DOĞRU SÖYLEMİŞ
Uzun yıllar Türk siyasetinde siyaset yapan ve yine uzun yıllar başbakanlık ve cumhurbaşkanlığı yapan her zaman espirili ve nüktedan sözleri ile meşhur bir devlet adamımızdı.Bir sözü aynen günümüze uygun ve yakışmıştır.’Boş tencerelerin yıkamayacağı iktidar yoktur.’Demiş.
Bu sözü uzun yıllar tek başına iktidar olan AKP  bu seçimde halkın market,çarşı,pazar alış verişlerinin çok bahalanması ve alım güçlerinin azalması sonucu mutfaklardaki boş tencereler seçmenleri bir başka partiye oy vermesi ile seçimin kaderi değişti.


 

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
25Nis

Büyüklük Sizde Kalsın

06Nis

Bizede Bu yakışırdı

18Şub

Emet Gündemi

27Oca

Acı Gerçekler

14Ara

Körükçüler!