Gün Birlik Günü - A.Kadir Ekmekçioğlu

Gün Birlik Günü


GÜNÜN SÖZÜ:Birlikte olursak her şeyi başarırız.
Son yıllarda komşu ve çevre il ve ilçeler hızla gelişirken Emet ilçemiz bırakın gelişmeyi daha geriye gidiyor.Biraz daha geriye baktığımızda kendi yağı ile kavurulan bir ilçeyken bugün maalesef gelişemiyoruz.
Halbuki Emet ilçemizin gelişmemesi için hiçbir neden yok.Niye mi? Allah bize öyle güzel ve yeraltı-yerüstü zenginliği olan bir ilçe vermiş.Ama bunları maalesef değerlendiremiyoruz.
Yıllarca bu konu ile ilgili çok yazdımsa da ciddiye alan olmuyor.Sonra da Emet nereye gidiyor.Ne olacak bu Emet’in hali sızlanışında oluyoruz.
Peki ne yapmalıyız.En kısa zamanda ilçe yöneticileri,muhtarlar,STK başkanları bir araya gelelim.İlçemizin yer altı ve yer üstü zenginlikleri nelerdir.Onları tespit edelim.Bunlardan nasıl yararlanabileceğimizin yol haritasını çıkaralım.Ayrıca ilçemizin sorunları nelerdir onları ortaya koyalım.Bunların aciliyet durumuna göre sıralayalım.Bunların giderilmesi için çalışalım. Yoksa Emet diye bir ilçe kalmayabilir.
EMET GENÇLİK DERNEĞİ
İlçemizde gençlerimizin başkan Mehmet Usta başkanlığında kurduğu güzide bir dernek.Kendilerince ilçemiz sorunları ve yapılması gerekenler konusunca çok özverili bir ekip çalışması yapıyorlar.Birçok alanda da başarılı olduklarını görüyorum.Bu gençlere sahip çıkmalıyız.Aşamadıkları engelleri aşmaları konusunda yöneticilerimiz,siyasetçilerimiz 7 den 70 e onlara destek vermeliyiz.Bu işin bir başka çıkış yol yok.
DOLANDIRICILIK AYYUKA ÇIKTI
Son gülerde TV haberleri ve yazılı basında çıkan haberlerde ülkemizde 85 milyon kişinin kimlik bilgileri kopyalanmış.Bunun sonucu birçok kişinin hesaplarından yüklü miktarlarda paralar dolandırılıyor.Bir çok kişinin haberleri olmadan krediler çekilerek insanlar mağdur ediliyor.Fakat bu kişilerin kimler olduğu belli değil.İlçemizde de bazı kişiler adına banka hesapları adına kredi çıkartılmış ve paralarında akıbeti belli değil.Konu ile görüştüğüm resmi makamlar uyarıyor.Kesinlikle telefonla arayan kişilere TC ve banka hesaplarınızın numaralarını şifrelerini vermeyiniz.Sizin telefonunuzu arayıp kapatanları ve kesinlikle aramayınız.Kendilerini savcı,polis veya jandarma olarak tanıtanların para veya ziynet eşyası taleplerine kesinlikle itibar etmeyiniz.Aksi halde dolandırılırsınız.Böyle durumlarda en yakın karakollara veya cumhuriyet savcılığına baş vurunuz.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
25Nis

Büyüklük Sizde Kalsın

06Nis

Bizede Bu yakışırdı

18Şub

Emet Gündemi

27Oca

Acı Gerçekler

14Ara

Körükçüler!