Siz Kimsiniz ki Emet ve Emetliye Had bildireceksiniz? - Ercan Kolku

Siz Kimsiniz ki Emet ve Emetliye Had bildireceksiniz?


 31 Mart yerel seçimleri geçti gitti arkadaş…
 Kazananı kaybedeni, başkanlığı,meclisi,il geneli belirlendi..
Şimdi halkın kararına saygı duyup herke seçildiği alanda memlekete hizmet etme zamanıdır. Bunun dışında bir şey düşünen zaten  hasbelkader oralara gelmiş ve kısa sürede  k.ç üstü oturacak tiplerdir ki, ciddyiye almaya gelmez…
Seçimlerin ardından kazananlar, oy veren vermeyen herkese teşekkür ederken, kaydenlerde halkın kararına saygı duyduklarını ve memlekete hizmete devam edeceklerini açıklamışlardır. Bunun dışında sağda solda konuşanların  hiçbir kelamının 5 kuruş değeri yoktur…
 Nasıl mı?
 MESELA MHPLİSİ,, DAHA DOĞRUSU  OLDUĞUNU İDDİA EDENİ…
 Çoğu seçimde partisini satmış, kimlere oy verdiğini açıkça deklare etmiş tiplere diyorum… Falanca adayı beğenmedim, onun için  şuna verdim diyenler varya işte onlar…
Şimdi Mhp kazanınca sahip çıkma moduna geçemez…  Bunu bırakın sanki yıllarca partisini satmamış gibi, yıllardır Mhp’liydim ezildim moduna girerek, mağruru oynayamaz… Memlekette adamı çok iyi tanırlar… Ve inanın aynı partiye aynı davaya gönül vermiş insanlar birbirlerini senden benden çok daha iyi tanırlar…Ve tabiki yemezler…
MESELA AK PARTİLİSİ,  VEYA  21 YILDIR FIRIL FIRIL DÖNENİ
 Şimdi çıkıpta ( Düzeni bozulunca) “Partimizi  sattılar, davamıza ihanet ettiler moduna giremez.21 yıldır kıçı başı ayrı oynayıp İktidar kazanınca biz 40 yıllık AK partiliyiz deyipte işin içinden sıyrılmaya kalkanlar,  seçim kaybedilince şu kaos ortamında yeni oluşumlarda kendine yer açmaya çalışan şarlatanlardan başkası değildir.

Şimdi duyuyoruz. Ak partililiği cüzdanına soksan! durmayacak tipler, oy vermeyen seçmeni cezalandırmak için hükümet,meclis hatta il genel meclisi vasıtası ile hizmet vermeyerek cezalandırmak gerektiğini  ifade edecek cürete ulaşanlar var… Siz kimsiniz ki koca bir EMET halkını kararından dolayı yargılayarak had bildirmeye falan kalakcaksınız?  Meydanı memleketi boşmu sanırsınız?
Ak parti vasıtası ile yıllar içinde ilçemize bir çok hizmet gelmiştir. Ama halkın desteği ile….Şimdide halk böylesini uygun görmüştür. Yine halkın kararı…Düne kadar iyi olan halk şimdi kötümü olmuştur? Üstelik bunu vekillerinde yapacağını  söyleyecek kadar ileri götüren tipler acilen partilerden de,  toplumlardan da dışlanmalıdır.


   NAPTIKLARI BELİRSİZ AKIL VERMEYE KALKAN  SÖZDE AK PARTİLİ…
 Derseki, artık Emete devlete yatırımı getirmeyin... adama lafını  yalatırlar…
Derseki, belediye meclsini çalıştırmayın ...adamı meclis önünde madara ederler…
Derseki falanca köyde bize oy az çıktı,sallayın,...adamı harman alanında  köçek gibi oynatırlar…
Aynı şey  Mhp’den  kazananlarımız içinde geçerlidir. Falanca köy az oy verdi. Filanca mahallede az oy aldık.. Böyle ayrım yapılmasını isteyen şahıslar olursa basın tokadı geçin…
 Siz kimsiniz ki,  sandıklardan istediğiniz sonuç çıkmayınca koca bir halkı Emet halkı yargılayacaksınız?  Üstelik Ak parti adayı Ali Ceyhan sağduyulu mesajlar vermiş herkese teşekkür etmiş, Ak parti ilçe başkanı Ozan Tuncel de  çıkıp sağ duyulu mesajlar vererek memlekete hizmet için görevde oldukalrını deklere etmişlerdir.Bizim için önemli olan budur.
Siz milleti aptal mı sanırsınız? Kendinize yer açmak için mevcudu kötülemek istediğiniz anlaşılmayacak mı?
Beyler… Kimse kendi köyünden  peygamber çıkamaz. Adamın yedi sülalesini tanırlar… Hangi parti olursa olsun.Yukarıda yazdığımız kriterlere uyanlar varsa  anında s.ktr edin partinizden de içinizden de…Zira böyle yapmak hem sizlerin hemde partiniz için çok ama çok ama  çok daha hayırlı olacaktır.

BAŞKAN  KOCAYA AÇIK ÇAĞRIMDIR
MECLİS TOPLANTILARI CANLI YAYINLANSIN
 Belediye meclisimiz oluştu. 6 Ak partli,4 Mhp li 1 de Chp’li  meclis üyemiz hizmet için görev alacak…Allah yardımcımları  olsun.   Niyeti ve kanı bozukların lafına kanacak meclis üyemiz olduğuna inanmıyor, laflara kanmalarına da ihtimal vermiyoruz.
 Memleket hayrına bir şey varsa hep birlikte   işin ucunda tutun. Memleket zararına bir şey varsa hep birlikte ayağa kalkalım. Ama bu neydiği belirsiz 3-5 soytarının ekmeğine yağ çalmak için     iş yapmayalım. Unutmayalım ki   On binden fazla insan Ak partisi Mhp’si Chp’sinden önce, hizmet, istihdam  ve birlik istiyor.Partinizede  memleketinize de hizmet halkın menfaatini gözetmekle olur. Gerisi hikaye olur ve yarın mehlem önünde oturacak adam bulamazsınız.
Malum, meclis toplantıları halka açıktır. Dahada açık hale getirmekte fayda var. Sayın başkan Mustafa Koca Belediye meclis toplantılarını gelinen teknolojide  canlı yayınlatabilir. Halkta belediyenin borcu ne,alacağı ne, ne tür kararlar alınıyor. Kimler memleket için olumlu karar veriyor veya karşı çıkıyor görmüş olur,dedikodularda biter.
 Öyleya hangi partili olursa olsun Abdestinden şüphesi olmayanın korkusuda olmaz…. Her şey mehlemönünde  canlı canlı olmalı!

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
10May

SENDEN ADAM OLMAZ!

28Nis
25Nis
06Nis

21 GÜN KONUŞURUZ!

18Şub