1.AMATÖRDE DÜĞÜM HAFTAYA ÇÖZÜLÜYOR

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

irinci amatörde düğüm son hafta maçlarında çözülecek. 
Sahasında oynadığı maçta Hisarcık Belediyespor Emetspor'u oynadığı güzel futbolla 4- 0 mağlup ederken  golleri 28. dakikada Kerim, 38. dakikada Süleyman, ilk yarının uzatma dakikalarında Tunahan ve ikinci yarının 68. dakikasında yine Süleyman'dan geldi.
Hisarcık Belediyespor'da 11 numaralı Süleyman oynadığı güzel futbolla göz doldurdu. Karşılaşmayı Emetspor ve Hisarcık Belediyespor taraftarları yan yana izledi ve takımlarını tezahürartlarıyla desteklediler.
Grupta her şey son haftaya kaldı.
HİSARCIK BLD. 4 EMETSPOR 0
EMETBORSPOR. 3 ULUOYMAK 0
Bu sonuçlarla Hisarcık puanını 20' ye yükselterek liderliğe oturup beklemeye geçti.
2.EMETBORSPOR puanı 18, 3.ULUOYMAK puanı 17, 4 . EMETSPOR puanı 16
Haftaya oynanacak maç programı ise şöyle.
EMETBORSPOR- EMETSPOR
ULUOYMAK -YEŞİLÇAY
EMETBORSPOR ve ULUOYMAKSPOR  yenerlerse ikisi playofflara kalacak.EMETSPOR ve ULUOYMAKSPOR  yenerse ULUOYMAKSPOR  ve HİSARCIK BELEDİYESPOR playofflara kalacak...Emetspor'un çıkması için hem yenmesi hem de ULUOYMAKSPOR  YEŞİLÇAY  maçında Uluoymakspor'un  puan kaybetmesini bekleyecek...Hisarcık Belediyespor son haftayı bay geçiriyor.Emet derbisi berabere biterse Hisarcık Belediyespor playofflarda. Emetbor ve ULUOYMAK yenerse ULUOYMAK ikili averajda Hisarcık Belediyespor'a  üstünlük sağladığından Hisarcık Belediyespor  ligi 3.tamamlayacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN