20 YIL SONRA EMET İLÇESİNE GERİ DÖNÜYOR

1997 yılında Emet ilçesinden ayrılan Emet Sağlık meslek lisesi öğrencimiz bakın Emet'e nasıl dönüyor?

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

 

            İç işleri bakanlığı Valiler ve Kaymakamlar kararnamesi ile Emet ilçesi kaymakamlığına atanan Karaman Vali yardımcısı Dr.Sezer IŞIKTAŞ’ın Emet Sağlık meslek lisesi mezunu olduğu öğrenildi.

            ,.1979 Uşak Eşme doğumlu olan Sezer Işıktaş, 1994-1997 yılları arasında Emet Sağlık meslek lisesinde okudu.1997 yılında Emetten mezun olan Işıktaş, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu. 2003 yılının Şubat ayında Eskişehir'de kaymakam adayı olarak göreve başlayan Işıktaş, bir yıl İngiltere'de yüksek lisans yaptıktan sonra  2006-20007 yılları arasında Kütahya Domaniç'te kaymakamlık görevinde bulundu. Buradan Dicleye atandı.

            Gazetemiz haber servisi olarak telefonla görüştüğümüz Işıktaş, yıllar sonra liseden mezun olduğu ilçede görev yapacak olmanın kendisini heyecanlandırdığını ifade ederek bayram sonu Emet ilçesinde göreve başlayacağını ifade etti. Işıktaş, aslen Uşaklı olması sebebiyle, Uşak’ın daha önce Kütahya’ya bağlı olduğunu,dolayısı ile kendi memleketinde hizmet verme onurunu yaşayacağını sözlerine ekledi.

            

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN