2017'NİN İLK KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI

2017 yılının ilk Kaymakamlar Toplantısı Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında gerçekleştirildi.

PAYLAŞ

İlçe kaymakamları, Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonunda bir araya geldi. 
Toplantıya Vali Yardımcıları Sedat Oktar, Arif Yalçın, kaymakamlar ile İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artun katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Karla mücadelemiz devam ediyor. O konuda imkanları en iyi şekilde kullanarak vatandaşı rahat ettirmeye çalışın. Her ay bir ilçede muhtarlarla buluşuyor, ilçedeki okul müdürleri, okul aile birliği üyeleri ve öğrenci temsilcileri ile bir araya geliyorum. Sizler de ilçelerinizde, köylerinizde muhtarlarla bir araya gelerek dertlerini ve sorunlarını dinleyin. Yol kontrol çalışmalarını yerinde görün. Görev yapan arkadaşlarımızın kendi can güvenliğine dikkat etmesi açısından sıralı amirleri ikaz etsinler” dedi.
Vali Ahmet Hamdi Nayir’in konuşmasının ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artun, ‘Acil yardım talebi ve harcanması ile 4123 sayılı kanun kapsamındaki ödenek talebi esas ve usulleri’ hakkında bilgiler verdi.
İlin yönetim, ekonomik, sağlık ve sosyal yardım, kültür ve bayındırlık işleriyle ilgili işlerin ahenkli olarak yürütülmesi için alınması gereken tedbirlerin görüşüldüğü ve 2016 yılının değerlendirildiği toplantıda, genel asayiş ve trafik önlemleri, kış mevsimi nedeniyle alınması gereken önlemler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının kömür dağıtımı, ilçelerde meydana gelen afetlerde acil yardım talebi ile ilgili çalışmalar görüşüldü.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN