AK PARTİLİ BAŞKANLAR VE BASIN BİR ARAYA GELDİ

Kısa bir süre önce yapılan Ak parti Emet ilçe kongresinda başkanlığa seçilen Hüseyin Doğan, AK partinin Emet'te kuruluşundan bugüne görev yapmış ilçe başkanları ve basın mensupları ile bir araya geldi

PAYLAŞ

Kısa bir süre önce yapılan Ak parti Emet ilçe kongresinda başkanlığa seçilen Hüseyin Doğan, AK partinin Emet’te kuruluşundan bugüne görev yapmış ilçe başkanları ve basın mensupları ile bir araya geldi.

            Emet termal resortta düzenlenen toplantıda kuruluşundan bugüne partide başkanlık görevinde bulunan Muhsin Erensoy,Ali Mor,Mehmet Düz,Adem Cangür,Mehmet Ali Yerem,Naci Özcan  ve mevcut başkan Hüseyin Doğan ile Gaziemet gazetesi ve bölge ajans muhabirleri bir araya geldi. Bir önceki dönem ilçe başkanı olan Mehmet Yağcıklı’nın  Ankarada bulunması nedeniyle katılamadığı toplantıda  ilçede çözüm bekleyen sorunlar ve takibi yapılan projeler değerlendirildi.

Toplantıda konuşan AK parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan  geçmişten bugüne partide görev yapan başkanların çalışmaları ile güçlendiklerini ifade ederek;”  Biz tüm başkanlarımızı ve partimizin her kademesinde görev almış vatandaşlarımızı bir aile olarak görüyoruz.Bu tür istişare toplantılarını sıkça yaparak  herkesin görüş düşünce ve fikirlerinden faydalanmak istiyoruz. Basın mensuplarımızda sıça bir araya gelerek doğru bilgi aktarma, ve istişarelerde bulunacağız. Herkes kendi dönemlerinde günün şartlarında ilçemize hizmet etmek için uğraştı,emek verdi.Hepsinden Allah razı olsun. Onların tecrübelerinden yararlanmak ve düşünüpte hayata geçirilememiş projeleri varsa birlikte hayata geçirmek için sürekli istişare halinde bulunacağız. “dedi.    

Başkan Doğan göreve geldikten sonra  acil eylem planı oluşturarak,önceliği Sağlı ve yol konusuna verdiklerini ifade ederek;” 1.5 aydır başkanlık görevindeyim. Bu süre zarfında 5 defa Ankaraya gittik. Son çalışmalarımızda da bizzat  Sağlık bakanlığımız ve bakan yardımcısı ve bürokratlarla görüşerek sağlıktaki sorunlarımızı ilettik. Karayolları vasıtası ilede yol çalışmalarımızın takibi ve Gediz yolumuz için önemli çalışmalar yaptık. Hayata geçirmek istediğimiz ve görüşmeler, ziyaretler yaparak olgunlaştırdığımız projelerimiz var. Bunları zamanı geldikçe kamuoyu ile paylaşacağız.

Bizler Emet,Hisarcık ve Çavdarhisar ilçeleri olarak bölge halklarımızı  refahı için bazı konularda ortak hareket etmek zorundayız. 3 ilçe yöneticilerimizle de  toplantılar düzenleyerek ortak sorunlarımız için güç birliği yapmayı hedefliyoruz.Bizlerin duaya zamana ve desteğe ihtiyacımız var.Bugün bir araya geldiğimiz ilçe başkanlarımız gibi partimiz bünyesinde kurulacak komisyonlarla da sıkça toplantılar yaparak ilçemizde her alanda etkin bir çalışma yürütmeyi planlıyoruz “dedi.

            Toplantıda daha önce görev almış parti başkanları da,  dönemlerinde yapılan çalışmalar, yarım kalan projeler, yeni projeler üzerine fikirlerini paylaştı. Basın mensupları da geçmişten bugüne kronikleşmiş ilçe sorunları hakkında düşüncelerini ve bugüne kadar yapılan çalışmaları aktardılar.Yaklaşık 3 saat süren toplantı toplu resim çekimi ile sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN