HEDEFİMİZ GÜÇLÜ EMET

TÜM YAZILARI SON GÜNCELLEME: 22 Nisan 2019 14:19

Hayırlısı ile bir yerel seçini geride bıraktık. Seçmenin iradesi ile Hüseyin Doğan ilçemizin beş yıl belediye başkanı olarak görev yapacak. Başkan Doğan'ı meslektaşlarımla ziyaret ettik. Gazeteciler olarak her konuda yanında olacağımızı ifade ettik.Doğan ise basının önemini ifade ederek ilçemizin tanıtımı başta olmak üzere her yapacakları işlerde birlikte olacağını ve birlik içinde olacağımızı ifade etti.

Başkan Doğan göreve başladığı andan itibaren siyasi etiketini bıraktığını, her görüşten insana eşit yaklaşımda olacağını söyledi.İlçemiz için bir istişare ekibi kuracağını ve bu ekiple ilçemize daha iyi hizmetlerde bulunacağını söyledi.Bu görüşmemizden anladığım şudur.Başkan Doğan bu göreve aday olduğunda dersine çok iyi çalışmış. Ajandasında yapacaklarının yanında ziyarete gelenlerin talep ve önerilerini da not alması onun işe sahip çıkacağının bir göstergesi bana göre.

Hüseyin Doğan'nın bir avantajı da var. Ne o?Kendisi gibi ilçeye hizmet vermek isteyen ve kafasında akılcı planları olan bir ilçe kaymakamı olan sayın Hasan Çiçek ile çalışacak olması. İzlenimlerime göre sayın Çiçek Turizm konusunda gayretli. İkitaş kanyonu,Tahtalı bölgesinde yerli ve yabancı konuklarımıza hizmet verecek tesislere başlayacak.Bunu yanında Aydıncık köyümüz bölgesindeki enerji üretimi yapacak tesisleri kuracaklara sahip çıkarak bu tesisin bir an önce tamamlanması sonucu bir çok insanımıza iş ve aş sağlayacak. Samrık köyündeki sıcak suların değerlendirilmesinin yanında imkanlar el verilmesi ve siyasilerimizin de yardımcı olması halinde bölgede bir jeotermal araması planı var. Bu konuda sayın başkan Hüseyin Doğan ile kaymakamımız sayın Hasan Çiçek'in birlik ve beraberlik içinde olacaklarında asla kuşkum yok. Bu ikiliye tüm Emet'lilerin,siyasi partilerin,STK kuruluşlarının ve sayın millet vekillerimizin de destek vermesini bekliyoruz.

ALİM IŞIK KÜTAHYA'YA YAKIŞTI

Yerel seçimde Kütahya belediye başkanlığına Prf.Dr. Alim Işık seçildi.Sosyal medyadan takip ediyorum.Başta Kütahya merkez ve diğer yerlerden siyasi görüşleri faklı da olsa herkes Alim Işık'ı tebrik ediyorlar.Kütahya ilimize çok güzel hizmetler yapacağına inandıklarını yazıyorlar.Şahsen ben sayın Işık'ı yıllardır tanıyorum.Dürüst,namuslu,çalışkan ve hiçbir kimseyi siyasi görüşünden dolayı dışlamamıştır. Aksine onlarıfdav dinlemiş ve işlerinde yardımcı olmuştur. Bu nedenle sayın Alim Işık'ı bir kez daha tebrik ediyorum.Allah her konuda kendisine yardımcı olsun.EYY Kütahya sizin de gözünüz aydın çok kaliteli ve çalışkan bir belediye başkanınız oldu.

SİT BAŞIMIZA BELA OLDU

Yıllar önce otellerde Emet Beypazarı veya Safranbolu olsun diye defler çalınması sonrası ilçemize gelen Kültür bakanlığı ve il kültür müdürlüğü ekipleri ilçede 1922 Yuna işgalinde yakılan evlerin yerine atalarımızın başını sokmak için yaptıkları yanık düverli,kerpiç evleri SİT adı altında tescillenmişti.O gün dahi çatıları çökmüş,duvarları yıkılmış ve yıkılmaya başlayan evler şimdi ilçedeki bir çok sokak ve caddelerde can güvenliğini tehdit etmektedir. Mülk sahipleri yıkmaya kalsa.HAYIR bu binalar tarihi bina denildiği için kimse müdahale edemiyor.Bunları yıkıp yeni bina yapamıyor.Kütahya da buna benzer binalar Kültür bakanlığı ve il kütür müdürlüğü ekipleri çökmeye yüz tutmuş binalara izin verilerek yıkılmaya başlanmıştır.Peki Bu ekip mahvı perişan ettikleri Emet'e gelip bunların yıkımına da izin verseler olmaz mı? Vatandaşlarda buralara yeni binalar yapsa. EY yetkililer bu enkazları çökmesi sonucu birlerinin ölmesinden sonra mı ilçeye gelecekler.

SON 5 YAZISI

Büyüklük Sizde Kalsın

25 Nisan 2024 04:43

OKU

Bizede Bu yakışırdı

06 Nisan 2024 16:18

OKU

Emet Gündemi

18 Şubat 2024 03:01

OKU

Acı Gerçekler

27 Ocak 2024 03:20

OKU

Körükçüler!

14 Aralık 2023 18:03

OKU