BAKAN EROĞLU PAZARTESİ GÜNÜ EMET'TE

Orman ve Su işleri bakanı Veysel Eroğlu Emet göleti temelini atmak için Pazartesi günü Emet'te.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

       Orman ve Su işleri bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Emet göleti temel atma töreni için 6 Mart pazartesi günü Emet ilçesine geliyor.

       Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı partisinin sosyal medya hesabından  bakan Eroğlu2nun Emet programını açıklarken halkıda pazartesi günü saat 15.00'te hükümet meydanına dvet etti.

      Başkan Yağcıklı'nın açıklaması şöyle;"06 Mart 2017 Pazartesi Günü saat 15.00 de, Orman ve Su İşleri Bakanımız AK Parti Afyon Milletvekilimiz Prof. Dr. Sn. Veysel EROĞLU ilçemize gelecektir. 
İlçemiz de Hükümet Konağı önünde, Emet Göletimizin temeli Sn. Bakanımızca atılacak ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı gerçekleştirilerek değerli halkımıza hitap edecektir. 
Tüm halkımızı saat 15.00 de, Hükümet Konağı önüne, ilçemize yapılacak olan bu yeni ve büyük yatırımın temel atma törenine tanıklık etmeye davet ediyorum."

   2013 yılında başlayan Emet göleti macerası  2014 yılında plan ve projeleri yapılarak  tamamlanırken Emet Göleti projesinde kamulaştırma çalışmaları da   bakanlıkça jet hızıyla onaylanmıştı.

   30 Ekim 2014 te Plan ve proje ihalesi yapılan ve Hidromek firmasınca 29 Temmuz 2016 da teslim edilen gölet yapımı  2016/34712 sayılı ihale karar nosu ile  27 eylül Salı 2016 da ihaleye çıkmıştı. Emet göleti yapım ihaleyi Alte-Bülbüller  ortaklığı alırken firma Yeniceköyde şantiyesini kurmuştu. Emet Göleti ve sulaması projesi 128 hektar alana fayda sağlayacak ve 2,25 hm3 ‘lük içme suyu ihtiyacını karşılayacakken atık su arıtması ve Emete naklide aynı projede yapılarak 400 günde tamamlanacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN