BAKAN EROĞLU SINAVINI HEP BERABER GEÇTİK

Orman ve Su işleri bakanı Veysel Eroğlu'nun Emet ilçesine gelerek Emet göleti temel atma törenlerine katılmasında Emet olarak sınavı geçtik.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Orman ve Su işleri bakanı Veysel Eroğlu’nun Emet ilçesine gelerek Emet göleti temel atma törenlerine katılmasında Emet olarak sınavı geçtik.

            Bakanın Emet programının açıklanması ile birlikte Emet Kyamakamlığı,Emet belediyesi,Emet Ak parti İlçe teşkilatı,Orman İşletme müdürlüğü yoğun bir çalışma içerisine girdi.

            AK parti ve belediye tarafından ziyaret gerek sosyal medyadan gerekse belediye hoparlörleri ve sms mesajları ile halka duyuruldu.Güvenlik tedbirlerinin maksimum seviyelere çıktığı ilçemizde   bakanın geleceği gün sabahtan itibarne çalışmalar artırıldı. Bakanlık ekiplerince ilçemiz 15 Temmuz demokrasi meydanında platform ve ses ve yayın sistemleri kurma çalışmaları başladı.

            Orman işletme müdürlüğümüz ekiplerince fidan dağıtımı için gerekli hazırlıklar yapılırken elediye temizlik ekipleride gün boyu görevde bekledi. Törenlerin yapılacağı alan bariyerlerle trafiğe kapatılırken, yerel ve genel basının törenlere ilgiside fazlaydı.

            Emet Ak parti ilçe teşkilatı,İl genel meclisi üyeleri Emet belediyesi tarafından hazırlanan talep dosyaları hazırlanırken, bu dosyalarda köylerimizin sulama, taşkın koruma,Orman yolları yapımları, bulunurken, Emet’e Ağaçlandırma şefliği kurulması ve 3. toki alt kısmında yeni bir gölet ve mesire alanı  talebide yer aldı.

            Gediz ilçemizde kapanan Ağaçlandırma şefliğinin ilçemizde kurulması ile orman ve maden bölgesi ilçemizde daha aktif ağaçlandırma çalışmaları yapılabilineceği belirtilirken, maden sahalarında yapılacak islahların hızlı ve güvenilir olması hedefleniyor. Maden bölgesi kadarKocakıran gibi mevkilerimizde de atkin bir ağaçlandırma çalışması, takibi ve denetimi açısından bu şefliğin ilçemize çok şey kazandıracağı belirtiliyor.Bu konu belediye tarafından ifade edilriken

            Bakanlık için Emet belediyesince hazırlanan atık su arıtma tesis ve  Emete nakil işlemlerinin içme suyu kullanımındaki aciliyetine binaen  ihale edilmesi gerektiğini belirten dosyada belediye başkanlığı ve parti başkanlığı imzası ile dosyalarda yerini aldı.

            3. TOKİ MEVKİİNE GÖLET VE MESİRE TALEBİ

           

            Emet Belediye tarafından hazırlanan 3. toki yanındaki Taşoluk mevkiine 550 bin m3 su toplayacak  mini gölet ve mesire alanı projesinde bakan Eroğlu’na sunuldu. Bu alan yapılacak olan ufak gölet ile 1100 dekar arazinin sulanması kadar,  olası orman yangınlarında da merkezi alanda su tedariki gibi konular dosyada yer aldı. Ayrıca gölet çevresinin mesire alanına dönüştürülmesininde projelendirildiği konu yine belediye başkanı Mustafa Koca ve Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı imzası ile bakan Eroğlu’na sunuldu.

            Bakanın ilçe ziyaretinde kamu kurumları, belediye,güvenlik güçleri,parti teşkilatı  köy muhtarlıklarımız koordineli bir çalışma yürüterek güzel bir ev sahipliği yaparken,hazırlanan projeler ilede ilçeye yeni kazanımlar elde edilmesi için yoğun bir çalışma uygulandı. İlçemiz için hayırlısı olsun.

             

            

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN