BU YARIŞMANIN KAYBEDENİ YOK

Anadolu Gençlik Derneği'nin 5.sini düzenlediği Siyer-i Nebi Yarışması tüm Türkiye'de olduğu gibi Emet ilçesinde de başarılı bir organizasyon çerçevesinde gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Anadolu Gençlik Derneği’nin 5.sini düzenlediği Siyer-i Nebi Yarışması tüm Türkiye’de olduğu gibi Emet ilçesinde de başarılı bir organizasyon çerçevesinde gerçekleştirildi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) organize ettiği ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sınav için bir milyona yakın öğrenci sınav başvurusunda bulundu. Sınav cumartesi günü 350 lise ve ortaokul öğrencisinin katılımıyla Emet Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Gazi Emet-Yunus Emre İHO’da yapıldı. ‘Kaybedeni olmayan yarışma’ sloganı ile herkesin ilgisini çeken sınav esnasında veliler de en az öğrenciler kadar heyecanlıydı. Sınav bitiminde öğrencilere pilav-ayran ikramı yapıldı.

Emet Anadolu Gençlik Derneği Emet Temsilcisi Sadettin Karataş: Sınav sonuçlarının Emet Belediye Düğün Salonunda yapılacak olan 31 Aralık Mekke’nin Fethi programında açıklanacağını ve herkesin programa davetli olduğunu ifade etti. Dereceye giren öğrenciler için umre ve altın ödülleri verilecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN