ÇETİNBAŞGELECEĞİMİZİN GÖNÜL COĞRAFYASINI BİRLİKTE OLUŞTURACAĞIZ

Emet Ak parti Kadın kolları 5. olağan kongresin de konuşan Ak parti İl başkanı Ali Çetinbaş il ve ilçe teşkialtları, ülke geneli teşkilatları ile elele gönül gönüle vererek geleceğin gönül coğrafyalarını birlikte oluşturacaklarını ifade etti.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet  Ak parti Kadın kolları 5. olağan kongresin de konuşan Ak parti İl başkanı Ali Çetinbaş il ve ilçe teşkialtları, ülke geneli teşkilatları ile elele gönül gönüle vererek  geleceğin gönül coğrafyalarını birlikte oluşturacaklarını ifade etti.

            İslam dininde ve Türk toplumunda kadının önemine değinen Çetinbaş şunları söyledi;

            “Bizim inancımızda kadın Anadır. Yönetcileri, doktorları,öğretmenleri,imamları, mayasıyla karakterli bir şekilde yetiştirerek topluma kazandıran insandır. Bizde kadın eştir,dert ortağıdır. Erkeğin gönüldaşı, zor anlarında başını yasladığı omuzdur. Bizde kadın kardeşitr,sırdaştır,arkadaştır.Ülkemiz tehlike içerisine girerse erkeklerle beraber cepheye gidip vatan için gözünü kırpmadan canını feda etmeye hazır bir neferdir.

            Bizler kadınlarımızı sadece seçimlerde oy için değil,yönetimde yer almaları için önem veren bir partiyiz.Dünya 5 ten büyük diyen, ülkemizin bekası için mücade veren ve tüm dünya karşı çıksa bile yolundan dönmeyen liderimiz Recep Tayyip Erdoğanın daima yanındayız.Ve asla onu yalnız bırakmamaya kararlıyız.

CHP li bir parti meclisi üyesi hanımefendi diyorki;”  O ezanlar ki şehadetleri dinin temeli ama benim yurdumun üstünde ebedi inlemesin artık n’olur ya!” Birbaşka söyleminde ise “Hiçbir şeyden tiksinmedim, şehitler ölmez vatan bölünmezden tiksindiğim kadar.” Diyor İşte bu zihniyetteki insanların göreve gelmemesi için Emette,Kütahyada  Türkiyede  kadınlarımız daha çok çalışmalı ve bayrak ve  Ezan söz konusu olduğu gösterdiği hassasiyet ile inancını yaşayabilmesi için mücadele etmelidir.

Bakın bunları doğru anlamak gerekiyor. Daha önce kadınlarımızın moda dergilerinde  nasıl teşhir edildiği,fiziki  veya kafasının içiyle değil, başörtüsü, örtünmesi ile uğraşıldığını biliyoruz.Ak parti ile şaha kalkan Anadolu kadınlarımız kendi inançları doğrultusunda yaşam ak ve çocuklarınınde kendi inançları doğrultusunda yetiştirmek için mücadeleye devam edecektir.Hiçbir zaman susmayacağız.Elele gönül gönüle vererk  geleceğimizin gönül coğrafyasını hepbirlikte inşa edeceğiz Allahın izniyle “dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN