DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN KÜTAHYA ÇIKARTMASI

Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneği başkanı İsmail ELMACI ve yönetim kurulu üyeleri bugün,Kütahyada bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneği başkanı İsmail ELMACI ve yönetim kurulu üyeleri bugün,Kütahyada bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Dernek yönetimi geçtiğimiz hafta yeniden başkanlığına  seçilen Ak parti İl başkanı Ali ÇETİNBAŞ ve yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Parti ziyaretinde hemşehrilerimiz yönetim kurulu üyeleri Ömer Öztaş ve Osman Orhan Cengizde bulundu.

Daha sonra Emetli bürokrat ve iş adamlarınada nezaket ziyareti yapan heyet

hemşehrilerimiz İl milli eğitim şube müdürü Muhsin KAYMAK,Gümrük ve Ticaret Müdürü İsmail Hakkı UYGUN,Kütahya ticaret odası başkan vekili Ahmet BAĞIRGAN'ı ziyaret ettiler...

İlçemizde daha önce Milli eğitim şube müdürlüğü görevinde bulunan ve halen Yoncalı Uygulamalı otelcilik ve turizm lisesi müdürü Hakan Gölpınarıda ziyaret ettiler.

            Ziyaretler hakkında açıklama yapan dernek başkanı İsmail Elmacı önümüzdeki hafta Kütahyada  Emetli gençlerle  bir ön toplantı, Mart ayında ise Kütahyada bulunan Emetli hemşehrilerimizle genişletilmiş bir toplantı yapılacağını ifade ederek şunları söyledi” Bugünkü ziyaretlerimizde İl başkanı sayın Çetinbaşa ve yönetime giren Ömer Öztaş ve Osman Orhan Cengiz'e hayırlı olsun tememnilerimizi ilettik. İl milli eğitim müdürlüğü  görevine yeni atanan sayın Hasan Başyiğit’e  de hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak okullar şehri ilçemizin okul bahçelerine spor salonu beklentilerimizi aktardık. Daha sonra Kutso yönetim kurulu üyesi Yüksek inşat mühendisi hemşehrimiz Ahmet Bağıtgan, İl milli eğitim şube müdürümüz Muhsin Kaymak,Gümrük ve Ticaret ile müdürümüz İsmail Hakkı Uygunu da ziyaret ederek dernek çalışmalarımız hakkında kendilerini bilgilendirdik.Daha önce ilçemizde şube müdürlüğü yapan Yoncalı uygulamalı otelcilik ve turizm lisesi müdürümüz Hakan Gölpınarıda ziyaret ederek  Emette bu tür okulların yapılabililiği konusunda istişarlerde bulunduk. İlçemize hizmet noktasında işbirliği için görüş alışverişinde bulunduk.Oldukça  faydalı geçen ziyaretlerimizi sürdüreceğiz”dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN