ELEKTRİK ABONE HİZMETİ TAVŞANLIYA TAŞINMIYOR

Osmangazi elektrik dağıtım şirketi haberimiz üzerine bir açıklama yaparak,müşteri hizmetlerinin Tavşanlıya aktarılmayacağını ifade etti.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet ilçemizdeki OEDAŞ'ın abonelik işlemleri ve abonelerin elektrik ödemelerini yaptığı OEPSAŞ bölümünün  önümüzdeki günlerde Tavşanlı ya alınacağı yönelik haberimiz üzerine Osman Gazi Elektrik A.Ş'den bir açıklama geldi.

Müşteri hizmetlerinin ilçe dışına taşınmayacağı,aksine vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmeleri adına ek düzenlemelere gidildiği belirtilen açıklama şöyle;

"

Sayın Ercan Kolku

Gazi Emet Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Sayın Kolku

14 Temmuz Cuma günü, gazetenizde sizin imzanızla yayınlanan ve farklı gazetelerde de yer alan,“Telekom’dan Sonra Elektrikte Taşımalı Hizmete Dönüyor” başlıklı haber sonrası konuyla ilgili sizi bilgilendirmek istedik.

Şirketimiz Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş., kısaca OEPSAŞ adıyla Eskişehir genel merkez olmak üzere, Kütahya, Uşak, Bilecik ve Afyonkarahisar şehirlerinin bağlı olduğu bölgede, EPDK lisansıyla görevlendirilmiş sorumlu tedarik şirketi olarak, elektrik aboneliği, faturalandırma konularında hizmet vermektedir.

Yapılan yasal düzenlemeler çerçevesinde dağıtım lisansı sahibi tüzel kişilik ile perakende satış faaliyetlerini yürüten tüzel kişiliğin 1 Ocak 2013 tarihinden itibaren ayrıştırılması kararı doğrultusunda şirketimizin OEDAŞ’tan tamamen ayrı bir tüzel kişilik olarak faaliyetlerini yürüttüğünü hatırlatmak isteriz.

Hazırladığınız haberde Emet İlçesinde yer alan müşteri hizmet noktamızın Tavşanlı’ya taşınacağı belirtilmektedir. Öncelikle hassasiyetiniz için teşekkürlerimizi sunar, konuyla ilgili bazı detaylar hakkında sizi bilgilendirmek isteriz.

Müşteri memnuniyetine çok büyük önem veren bir şirket olarak yapmış olduğumuz planlamalar çerçevesinde yeni alternatif ödeme kanallarıyla anlaşmalar yaparak, müşterilerimize fatura ödemeleri konusunda daha fazla imkân sağlamak ve işlerini kolaylaştırmak ana hedefimizdir.

Bu doğrultuda Şirketimizin Emet’te bulunan müşteri hizmetleri merkezinin Tavşanlı’ya taşınması söz konusu olmayıp aksine vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi için ödeme noktalarında kolaylık sağlayacak bir yapılanmayı hayata geçirmek üzere çalışmalarımız son hızıyla devam etmektedir. Bu yılın sonlarına doğru tamamlamayı öngördüğümüz ve ödeme noktalarını daha da artıracak bu çalışmamızın müşterilerimize hiçbir ek külfet çıkarmayacağını da özellikle belirtmek isteriz.

Bu vesileyle sizlerin eleştiri ve yorumlarının bizler için çok değerli olduğunu bilmenizi ister, her türlü fikrinizi bizimle paylaşmanızı rica eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN