EMET ADD'DEN CUMHURİYET BALOSU

Emet Atatürkçü Düşünce derneğince düzenlenen Cumhuriyet balosu Emet termal resort Emeti Hatun salonunda gerçekleştirildi

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet Atatürkçü Düşünce derneğince düzenlenen Cumhuriyet balosu  Emet termal resort Emeti Hatun salonunda gerçekleştirildi.

            Seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı baloya Simav ADD başkanı Gülcan  Bütün  ve yönetim kurulu üyeleride katıldı.

            Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın hep birlikte okunması ile başlayan gecede  açılış konuşmasını yapan Emet ADD şube başkanı Erol Usta, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. gurur yılını kutladıklarını ifade ederek Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet yaşayacağına inandıklarını ifade etti.Usta  ADD olarak Cumhuriyet etkinlikleri ile toplumun he kesimini bir araya getirerek Cumhuriyetin önemini ve kazanımları konusunda hassasiyet yaratmak istediklerini beyanla geceye katılanlara teşekkür etti.

            Gecede Atatürk’ün İslam dinine yaptığı katkıları anlatan  İlçe Diyanet görevlilerinden Mustafa Şimşek  Diyanet başkanlığını Atatürk’ün kurduğunu hatırlatarak ,dinimize verdiği önem ve hizmetlerinin bu kuruluşla tescillenmiş olduğunu belirtti.Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere gelmiş geçmiş tüm şehit ve ebediyete intikal etmiş gazilerimiz için hep birlikte dua  edildi.

            Gecede ilçemiz yerel sanatçılarından Muammer Akyol sahne aldı. Akyol başta Atatürk’ün sevdiği şarkılar olmak üzere  zengin repertuvarı ile geceye katılanlara müzik ziyafeti verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN