EMET AK PARTİDE 8. BAŞKAN DOĞAN

Emet Ak partide kongre süreci devam ederken Ankaradan genel kurulda aday olmaya Hüseyin Doğan vizeyi aldı.Kongre ise 21 Ekimde

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet Ak partide kongre süreci devam ederken Ankaradan genel kurulda aday olmaya Hüseyin Doğan vizeyi aldı.

                Yoğun geçen haftanın ardından Emet’te bulunan 18 adaydan 2 si 18 aday dışından 2 kişi olmak üzere toplamda 4 kişi genel merkeze mülakata davet edildi.

                Mevcut başkan Av.Mehmet Yağcıklı’nın hem başkalıktan hemde adaylıktan çekilmesi ile 17 adayın kaldığı Ak partide mevcut adaylardan İsmail Elmacı ve Hüseyin Doğan ile aday olmayan eski başkan Mehmet Ali Yerem ve Hüseyin Albayrak Ankaraya davet edildi.

                Ankara’ya birlikte giden adaylar mülakata katılırken akşam üstü   Hüseyin Doğan’ın  başkan adayı olarak kongreye katılma vizesi aldığı açıklandı. Kamuoyunda + 1 adayın atanacağı dedikoduları na karşı Ankaraya  +2 adayın çağrılması ve mevcut adaylardan da 2 ‘sinin çağrılması olası krizin önlenmesi amaçlı yapıldığı şeklinde değerlendirildi.             

                Halen yönetim kurulu üyesi ve belediye meclis üyesi olan Hüseyin Doğan Ak partinin Emet Ak partide 8. Başkanı olmak için  21 Ekimde yapılacak olan kongreyi bekleyecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN