EMET BBP'EVET,DİYENDE HAYIR DİYENDE KARDEŞİMİZDİR'

Emet BBP ilçe başkanı Cemal Tanrıkulu referandum sürecinde halkın kutuplaştırılmak istendiğini söyledi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Büyük Birlik Partisi Emet ilçe başkanı Cemal Tanrıkulu referandum sürecinde çeşitli söylemlerle halkın kutuplaştırılmak istendiğini ifade ederek;"Evet diyecek olanda, hayır diyecek olanda kardeşimizdir" dedi.

Tanrıkulu'nun açıklaması şöyle,

"15 Temmuz da hainlere bedenini siper eden bu Millet.. Sağcı, Solcu demeden Darbeye karşı duran bu Millet.. Şimdi birilerince Toplumu Kutuplaştırarak, Söylemleri Seviyesizleştirerek böyle bir ortamda bu Milleti birbirine düşürmek istiyorlar.

Bilinçsizce buna ortak olanlar, Uyanın artık! Uyanın ki bu Milletin arasına nifak tohumları ekmeye çalışanlar amaçlarına ulaşamasın. Vatanına, Devletine, Milletine, Dinine ve Bayrağına bağlı Evet diyecek olan da, Hayır diyecek olan da benim Kardeşimdir.Demokratik bir ortamda herkes düşüncesini, desteğini, çekincesini dürüstçe ve kardeşçe dile getirebilsin.

Bu Vatan, Bayrak Bizimdir. Refarandum sonucu ister Evet çıksın, ister Hayır çıksın doğrusuyla ve yanlışıyla bu Milletin kararı olacaktır ve herkes buna saygı göstermek zorundadır.Millet olarak Doğruları da yanlışları da beraber yaşayacağız.Bizler bir ve beraber oldukça da hiçbir yanlış ve zorluk bu Millete engel olamayacaktır. İnadına Birlik ve Beraberlik diyerek Referandum sürecinde Evet veya Hayır Çalışmalarında yer almayacağımı şahsım adına açıklıyorum. Bu referandum seçimleri de gelip geçecek ve bizler yine yüz yüze bakacağız. Unutmayalım ki Sel gider Kumu kalır, El gider Akrabam,Komşum kalır.. Saygılarımla."

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN