EMET BELEDİYESPOR FUTBOL OKULU BAŞLIYOR

Emet belediyespor bünyesinde açılacak olan futbol okuluna şuana kadar 75'ten fazla çocuğumuz kayıt yaptırırken, çalışmalara 15 Marttan itibaren başlanacağı öğrenildi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet belediyesince bilgisayar, tablet,akıllı telefonlar gibi teknolojik gelişimin gençlerimizi ve çocuklarımızı sosyal faaliyetler ve spordan uzaklaşmasını önlemek adına hayata geçirdiği futbol okulu projesi ile 2005-2010  tarihleri doğumlu çocuklarımızın spor yapması hedefleniyor. Basketbol ve voleybol branşlarıda bulunan Emetbelediyespor, açacağı futbol okulu için Altınordu takımı ilede görüşmeler yaparak futbolcu seçmelerine çocuklarımızın katılımını sağlayacak.

            Emetbelediyespor kulüp başkanı Faruk Deve,  futbol okuluna kayıt yaptırmaya gelen çocuklarımıza yaptığı açıklamada, sadece futbol değil, kulüpleri bünyesindeki diğer branşalrdanda yaralanabilineceğini belirterek;” Belediyemiz bu konuda gerekli desteği her zaman veriyor.Vermeyede devam edecek. Sizlerden ricamız devamlılığınız. Antrenmanlara sürekli gelip kendinizi geliştirmeniz için sizlere fırsat sunuyoruz. Sadece futbol değil. Tüm branşlarımızdan yararlanabilirsiniz “dedi.

            4 gruba ayrılması planlanan futbol okulu için Mart’ın 3. haftası antrenmanlara başlanacağı belirtililirken, 8.aylarda gerçekleştirilecek Altınordu alt yapı seçmelerine  çok sayıda çocuklarımızın katılımının sağlanması hedefleniyor.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN