EMET'E 2 UZMAN DOKTOR ATAMASI KURADA

73.dönem doktor atamaları münhal kadrolarında EMETE 2 uzman doktor kuraya dahil edildi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

73.dönem zorunlu hizmet doktor atamalarında Emet ilçesine bir genel cerrah bir anestezi uzmanı doktor ataması kuraya dahil edildi. TBMMSağlık,aile,çakışma ve sosyal işler komisyon başkanı Ak parti Kütahya Milletvekili Prof.Dr.Vural Kavuncun yakinen takip ettiği doktor atamasında müjdeli haber geldi

 

Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı bir basın açıklaması ile ilçemize 2 uzman,1aile hekimi ve bir pratisyen doktor atamasını kuraya dahil edildiğini bildirdi.

 

    Yağcıklının açıklaması şöyle;

 

"2017 yılı şubat ayı 73.dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü mecburi hizmet doktor atama kuralarında Emet Devlet Hastanemize 1 Genel Cerrahi Uzmanı, 1 Anestezi Uzmanı, 1 Aile Hekimi ve 1 pratisyen hekim kadrosu kuraya girmiştir. Kura sonuçları 28 Şubat 2017 Salı günü belli olacaktır. Mart ayı ortasına doğru da mecburi hizmet kurası sonrası gelecek olan doktorlarımız göreve inşallah başlayacaktır. Kadın Doğum Uzmanı ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı konusunda çalışmalarımız ve takiplerimiz halen devam etmektedir. Memleketimize hizmet etmek adına her çalışmamızı vekillerimiz ile sıkı takip içerisindeyiz.  Doktor atamaları konusunda bizi yalnız bırakmayan başta Sağlık Bakanımız Prof.Dr.Sn.Recep AKDAĞ ve  Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Kütahya Milletvekilimiz Prof.Dr. Sn.Vural KAVUNCU olmak üzere tüm vekillerimize ilçemiz adına teşekkür ederim"

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN