EMET ESNAF ODASINA YILIN GİRİŞİMCİ ODASI OSCARI

Türkiye Esnaf radyo Tv ve Esnaf haber dergisince Emet esnaf odasına 'Yılın en girişimci esnaf odası' oscarı verildi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Türkiye Esnaf radyo Tv ve Esnaf haber dergisince Emet esnaf odasına “Yılın en girişimci esnaf odası” oscarı verildi.

Tv ve dergi grubunca bu yıl 16. sı dağıtılan ve esnaf odalarını teşvik amaçlı organizasyon da Emet esnaf odasının Kosgeb girişimcilik kursları, yeni sanayi sitesine öncülük gibi çalışmaları nedeniyle ödüle layık görüldü.

Dergi ve tv grubunca adaylar arasında gösterilen Emet esnaf odası 17.418 kullanılan oyun 7834’ünün alarak Oscar ödülünü sahibi oldu. Verilen ödül ve beratta yılın en başarılı girşimici esnaf odası ödülüne layık görülen Emet esnaf odası başkanı Abdullah Ünal ve yönetim kurulu üyeleri tebrik edildi.

Ödül konusunda açıklama yapan Emet esnaf odası başkanı Abdullah Ünal yönetim kurulları ile birlikte Emet’te genç girişimcilerimizin devletimizin kendilerine sağladığı imkanlardan azami faydalanmalarını sağlamak adına Kosgeb kurslarına önem verdiklerini ifade ederken;” Sıkça kurumlarımızla bir araya ilçemizde girşimici kursları açılmasını sağlıyoruz.Bu çalışmalarla ilçemizdeki girişimcilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Ayrıca sanayici esnaflarımızla da bir araya gelerek kurulan sanayi kooperatifi vasıtası ile ilçemizin sanayi anlamında gelişimine önderlik ediyoruz. Memleket sevdası adına çalışma disiplini başarılarıda beraberinde getiriyor. İnşallah ilçemize adına çok daha güzel şeyler olacak. Bu ödülü yönetim kurulu üyelerimiz adına aldık.Tüm ekibimize ve bizleri ödüle layık gören Esnaf radyo tv ve esnaf dergisinie teşekkür ediyorum “dedi.

Emet esnaf odasının ödülü Ramazna ayında düzenlenecek olan esnaf iftarında verilecek.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN