EMET ESNAF ODASINDAN BİRLİK İFTARI

Emet esnaf odasının gerçekleştirdiği iftar program yoğun bir katlımla Emet termal resort havuz başında gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet esnaf odasının gerçekleştirdiği iftar programı Emet termal resort havuz başında gerçekleştirildi.

            Emet siyasi temsilcileri, sivil toplum örgütleri,bürokratları bir araya getiren iftar programına  Kütahya esnaf ve sanatkarlar odalar birliği başkanı İbrahim Yiğit,SSK İL müdürü İsmail Sayar,Sanayi ticaret il müdürü İsmail Hakkı Uygun, komşu ilçe oda başkan ve bazı yönetim kurulu üyeleride katıldı. Geçtiğimiz aylarda Türkiye Esnaf gazete ve televizyonunca yılın en girişimci oda başkanlığı  ödülüne layık görülen Emet esnaf odası başkanlığı ve yönetim kurulu üyelerine plaket ve Oscar ödülünün verildiği gece de Marmara iş adamları derneğince temin edilen 2 engelli arabası Emet sakatlar derneğine teslim edildi.Ayrıca ilçemizin emektar esnafı Ülkü Bilgiç’in yılın ahi baba seçildiğinin açıklandığı gecede,  esnaf gazete ve tv ce yılın genel sekreteri seçilen Emet esnaf odası genel sekreteri Mustafa Altınsoy’da ödülünü aldı.

            Emet esnafları aileleri ile birlikte  bugün oda tarafından verilen yemekte buluştu. Emet termal resort  havuz başında düzenlenen gecede konuşan Emet esnaf odası başkanı Abdullah Ünal,iftardan amaçlarının esnaflar olarak birlik ve beraberliklerin perçinlemek ve gönül muhabbetlerini artırmak olduğunu ifade ederek şunları söyledi;

            “ Yaklaşık 4 yıl önce göreve geldiğimiz oda başkanlığında bir çok projemizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir ay sonra 87 adet sanayi dükkanımızı ilçemiz ekonomisine kazandırarka ilçemizin makus talihinde değişim yaşatacağımıza inanıyoruz.Ayrıca yıllardır dillendirilen orman ürünleri fabrikamızı kurarak  bir ilki gerçekleştirdik. Projelerimiz hayata geçirmek için çalışmaya devam edeceğiz.Bu süreçte bizlerle birlikte memleket için çalışan değerli yönetim kurulu üyelerime ve ilçemiz oda başkanlarına teşekkür ediyorum.Esnaflık çok ayrıcalıklı bir uğraştır.Bizim dinimiz rızkın onda dokuzunun ticarette olduğunu bizlere bildirir.Esnaflarımız ekmeğini paylaşan,ülke ve bulunduğu yörenin ekonomisine katkı sağlayarak kalkınmada lokomotif görevi görmektedir.

Davetimize icabet eden misafirlerimize ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum “dedi.

            Gecede konuşan Kütahya esnaf odaları birliği başkanı İbrahim Yiğit mübarek ramazan ayında esnaflarla kendilerinib uluşturmalarındna dolayı Emet esnaf odasına teşekkür ederke başladığı konşumasında;” Bütçelerinin kıstılı imkanlarına rağmen, ok büyük işler başaran ilçe esnaf teşkilatımızı tebrik ediyorum. Emet ilçemizde sanayi esnaflarımızada  önderlik ederke yeni sanayi inşaşası büyük bir projedir.İnşallah kura çekimlerinde de beraber olacağız.Ayrıca Türkiye esnaf gazete ve tv’nca yılın en başarılı odası seçilen Emet esnaf odamız böyle bir ödülü Kütahyamıza getirerek bizleride onurlandırmıştır.Kendilerini tebrik ediyorum “dedi.

            Daha sonra  Türkiye Esnaf gazete ve tv’nca bu yıl 16. sı düzenlenen yılın  Esnaf oscarlarında “Yılın en başarılı ve girişimci odası” seçilen Emet esnaf odasına Oscar ödülü ve plaket takdimi yapıldı. Oscar ödül ve plaketleri iftara katılan protokol üyelerince verilirken, başkan Ünal, ödülü tüm yönetim kurulu adına aldığını ifade etti.Gecede 1965 yılında  esnaflığa başlayan ilçemizin duayen esanfı Ülkü Bilgiç ustaya 2017 yılı Ahi baba ünvanı veridliği açıklanarak onure edildi.

            Marmara iş adamalarıd erneği başkanı Zeki Gedikoğluda başta Esnaf odası olmaküzere oda başkanlarına ilçeye hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sunduğu gecede, Gebze belediyesince temin edilen 2 adet engelli aracıda Emet sakatlar derneği başkanı Mustafa Mutluya teslim edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN