EMET KAYMAKAMI ÇİÇEK GÖREVİNE BAŞLADI

Tunceli Vali yardımcılığından Emet ilçesi kaymakamlığına görevlendirilen Kaymakam Hasan Çiçek görevine başladı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

19 Ağustos 2017 de İçişleri bakanlığı vali ve kaymakamlar karanamesi resmi gazetede yayınlanırken Emet kaymakamı Mahmuthan Arslan Erzurum Yakutiye  kaymakamlığına atanırken;Emet kaymakamlığına ise  Karaman Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş atanmıştı.

            O günden beri ilçeye gelerek göreve başlaması beklenen Işıktaş’ın  Valilikçe görevlendirmeleri uzaması sebebiyle ilçe kaymakamlığımız vekaletle yönetilmişti.

            Yine İçişleri bakanlığının görevlendirmeleri ile Emet kaymakamlığına atanmış olan Sezer Işıktaş Kilis vali yardımcılığına görevlendirilirken, Tunceli Vali yardımcısı Hasan Çiçek Emet kaymakamlığına görevlendirildi.

            Emet ilçesi kaymakamlığına görevlendirilen Hasan Çiçek bugün ilçede görevine başladı.

Hasan Çiçek Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde doğdu. İlkokulu doğduğu ilçede, ortaokulu ve liseyi Gaziantep‘te bitirdi. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdikten sonra kısa dönem askerlik hizmetini tamamladı. Kırklareli Kaymakam adayı olarak mesleğe girdi. Konya Taşkent Kaymakamlığı, Bingöl Yedisu Kaymakamlığından sonra, Diyadin Kaymakamı olarak görev yaptı.03.04.2015 tarihinde Tunceli Vali Yardımcılığı görevine getirildi. Çiçek Kaymakam olarak Emet ilçesine atanırken 26.02.2018 tarihi itibarı ile Emet ilçesinde görevine başladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN